Tyytyväinen lenkkikaveri – kolmen kerran hihnakurssi alkaen 9.6.

Onko sinulla niin sanotusti reaktiivinen koira? Onko teillä vaikeuksia löytää yhteinen sävel lenkillä? Rähjääkö koirasi vastaantulijoille tai tempoileeko se hajujen perässä hallitsemattomasti?

Tyytyväinen lenkkikaveri-kurssilla harjoitellaan lenkkeilyssä tarvittavia taitoja, joita pääsee siirtämään lenkille. Kurssilla keskitytään löytämään kullekin koiralle sopivat palkkiot ja harjoitukset, joiden avulle lenkkeilyä voidaan helpottaa.

Kurssin ajankohta: torstaisin kahden viikon välein klo 19-19.50

    • 9.6.
    • 23.6.
    • 7.7.

Kurssilla on neljä koiraa samaan aikaan isossa hallissa. Kurssille voi tulla vaikka koira ei olisi tottunut toisten koirien läsnäoloon.

Kurssin kouluttaja: Jaana Pohjola

Kurssi sisältä kolme 50 minuutin harjoituskertaa Tuusulan Jokelassa, osoitteessa Nukarintie 24.

Saapumisohjeet:

Halli sijaitsee Tuusulan Jokelassa osoitteessa Nukarintie 24. Odota pihalla rauhassa oman kurssinne alkua, tulen hakemaan teidät pihalta sisään. Voit pitää koiraa autossa, jotta pihalla ei synny hallitsemattomia koirakohtaamisia.

Hallin pihasta lähtee mukava kävelyreitti, jota voit käyttää koiran lämmittelyyn ja pissatukseen ennen kurssia. Suosittelen mukaan otettavaksi hyviä herkkuja ja koiralle mieluisia leluja. Voit myös ottaa mukaan herrasmiehen asusteen, mikäli koirasi saattaa merkkailla toisten koirien hajuja.

Emme lähetä muita ohjeita tilausvahvistuksen lisäksi, joten laita aika itsellesi muistiin. Kysy lisää sähköpostilla

jaanapohjola (a) gmail.com

89,00 

Varastossa

Want a discount? Become a member by purchasing KoiraVIPPI or VIP (kaikki sisällöt), or log in if you are a member.

Paytrail-maksutavat