Tyytyväinen potilas – verkkokurssi

Onko koirallasi ikävä asenne eläinlääkäriä kohtaan? Haluaisitko itse olla rennompi klinikalla? Jännittääkö koirasi tutkimustilanteissa? Haluaisitko osata olla paremmin koirasi tukena? Eikö kissasi halua mennä kuljetuskoppaan? Onko koirasi punnitseminen aina yhtä hankalaa eläinlääkärikäynnillä?

Tällä verkkokurssilla saatte eväitä helpompaan eläinlääkärikäyntiin. Kurssilla harjoitellaan erilaisia tukitaitoja, jotka helpottavat klinikkakäyntiä – lisäksi saat paljon vinkkejä siihen, miten voit valmistella koiraa oikeaa käyntiä ajatellen.

Kurssin harjoitukset ovat helposti toteutettavissa kotona, ja niiden harjoitusten taustalla on sovittaa palkkioiden avulla tapahtuva kouluttaminen todellisiin klinikkaolosuhteisiin. Usein haasteena on se, että koira toimii kotona hyvin, mutta klinikalla se silti jännittää. Omistajana saat itsellesi tältä kurssilta vinkkejä siihen, miten voi helpottaa koirasi jännitystä ja olla sille tukena eläinlääkärikäynnin aikana.

Kurssilla opimme lisää näistä:

Eläinlääkärikäyntiä helpottavat tukitaidot, kuten kuonokoppa ja vaakaharjoittelu
Mikrosirun lukeminen
Kiinnipitäminen ja kuljettaminen
Lääkintä ja hoito kotona
Koiran pelkojen tunnistaminen ja käsittely
Pelokkaan koiran tukeminen käynnin aikana
Eläinlääkärikäynnin kuivaharjoittelu

Kurssi kestää 10 viikkoa. Kurssilla saat kahden viikon välein uusia harjoituksia sähköpostiisi. Kurssin aikana on kolme liveä, joissa pääset kysymään ja keskustelemaan kouluttajien kanssa. Lisäksi sinulla on kouluttajan tuki facebook-ryhmässä käytössäsi.

Kurssin kouluttaja on Kia Stenlund/ Karvoihin Katsomatta. Kia on toiminut klinikkaeläinhoitajana liki 10 vuotta, sekä on opiskellut samalla eläintenkouluttajaksi ja toimii nykyisin päätoimisena yrittäjänä tarjoten erilaisia koulutuspalveluita.

“Minulle on aina ollut tärkeää helpottaa eläimen kokemusta klinikalla. Olen omalla toiminnallani hoitajana pyrkinyt aina löytämään eläimen kannalta mukavimman tavan toimia, vaikka se ei ehkä aina sitä ole ollut ihmisille. Koin kuitenkin aina suurta tarvetta auttaa ja tukea eläimiä ja tämä vain vahvistui vuosien saatossa.

Inspiraation tämän verkkokurssin tekemiseen olen saanut työstäni klinikkaeläinhoitajana, sekä Jaanan opeista eläinkoulutusblogin kautta. Halusin päästä auttamaan eläimiä ja omistajia ymmärtämään mitkä asiat helpottavat klinikalla käyntiä ja mitä asiakas voi itse tehdä. Ja tuoda nämä kaikkien saataville, omassa kodissa harjoiteltaviksi.

Tähän verkkokurssiin on koottu niitä asioita, jotka helpottavat eläintä ja asiakasta itseään klinikalle mennessä. Kurssi sopii hyvin pennuista senioreihin, sillä kaikille löytyy jotakin, myös niille pelokkaille ja aroille tassuille.”

89,00 

Jaa tämä sivu:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Checkout - Oma maksutapa kaikille