Tyytyväinen reaktiivinen harrastuskoira – luentosarja verkossa

Tyytyväinen reaktiivinen harrastuskoira verkossa

Onko sinulla koira, joka ei sovi harrastuskoiran muottiin? Tuntuuko siltä, ettet oikein voi sen kanssa mennä mihinkään? Tule mukaan reaktiivisille koirille suunnatulle pitkälle kurssille!

Tyytyväinen harrastuskoira, onnellinen omistaja on pitkä kurssi, jonka aikana opit koiran psyykkisestä hyvinvoinnista, virikkeistä, omaehtoisuudesta ja valinnan vapaudesta ja opit soveltamaan niitä omalle koirallesi.

Mikäli olet kiinnostunut omaehtoisuudesta, koiran hallinnan tunteesta tai valintojen tarjoamisesta koirallesi, kurssi on sinulle sopiva! Kurssi on suunnattu tiedostaville harrastajille, joilla on ns. Reaktiivinen koira ja joita kiinnostaa koiran hyvinvointi laajasti.

Kurssi sisältää seitsemän kolmen tunnin zoom-luentoa tiistai-iltaisin 17.30-20.30. Luennot tallennetaan ja pääset kuuntelemaan ne milloin itse haluat.

Lajityypillinen käyttäytyminen, lepo ja kuormitus: luento 17.1.
Palautuminen & virikkeet: luento 14.2.
Tunnetilat, itsehillintä ja motivaatio: luento 28.2.
Omaehtoinen käsittely ja luoksepäästävyys: luento 28.3.
Harrastuskoiran tukitaidot, tauot ja siirtymät: luento 25.4.
Koirahäiriöt ja ohitukset: luento 23.5.
Vireenhallinta ja valinnanvapaus: luento 13.6.

Kurssin kouluttaja on Jaana Pohjola (MSc, BSc, AmO). Jaanan opetuksessa tärkeitä arvoja ovat omaehtoisuus, hallinnan tunne, aito motivaatio ja valinnan vapaus. Näitä teemoja hän toteuttaa monipuolisissa koulutuksissa eri puolilla Suomea. Jaana on kehittänyt kysytään koiralta-konseptin, johon liittyy erilaisia koiran valinnanvapautta ja hallinnan tunnetta lisääviä harjoituksia.

Kurssin hinta on 329 € (alv 24), voit varata paikkasi maksamalla ensimmäisen erän. Seuraavat maksut laskutetaan erissä kun kurssi alkaa.

VIP-jäsenen hinta on 229 €

50,00 

Want a discount? Become a member by purchasing KoiraVIPPI or VIP (kaikki sisällöt), or log in if you are a member.

Paytrail-maksutavat