Tyytyväinen reaktiivinen harrastuskoira varausmaksu – pitkä kurssi elokuussa!

Tyytyväinen reaktiivinen harrastuskoira

Onko sinulla koira, joka ei sovi harrastuskoiran muottiin? Tuntuuko siltä, ettet oikein voi sen kanssa mennä mihinkään? Tule mukaan ihka ensimmäiselle reaktiivisille koirille suunnatulle pitkälle kurssille!

Tyytyväinen harrastuskoira, onnellinen omistaja on pitkä kurssi, jonka aikana opit koiran psyykkisestä hyvinvoinnista, virikkeistä, omaehtoisuudesta ja valinnan vapaudesta ja opit soveltamaan niitä omalle koirallesi.

Mikäli olet kiinnostunut omaehtoisuudesta, koiran hallinnan tunteesta tai valintojen tarjoamisesta koirallesi, kurssi on sinulle sopiva! Kurssi on suunnattu tiedostaville harrastajille, joilla on ns. Reaktiivinen koira ja joita kiinnostaa koiran hyvinvointi laajasti.

Kurssi sisältää seitsemän kolmen tunnin luentoa tiistai-iltaisin 17.30-20.30 sekä lauantaisin käytännön treenit pareittain klo 10-14. Luennot tallennetaan ja pääset kuuntelemaan ne milloin itse haluat, jos et pääse paikalle. Käytännön treenit pidetään 2 tuntia/neljä koiraa, jolloin jokainen koirakko saa noin 50 minuuttia treeniaikaa kahdessa osassa. Toisten treenejä saa jäädä seuraamaan ja treeneist kuvataan pätkiä kurssin ryhmään. Pienryhmät ja aikataulut sovitaan kurssin alussa. Kurssi on elokuusta helmikuuhun kestävä prosessi, jossa verkkoluentojen ja lähiopetuspäivien välillä on aikaa harjoitella ja omaksua asioita.

  1. Lajityypillinen käyttäytyminen, lepo ja kuormitus: luento 16.8. ja käytännön treenit 20.8.
  2. Palautuminen & virikkeet: luento 13.9. ja käytännön treenit 17.9.
  3. Tunnetilat, itsehillintä ja motivaatio: luento 11.10. ja käytännön treenit 15.10.
  4. Omaehtoinen käsittely ja luoksepäästävyys: luento 8.11. ja käytännön treenit 12.11.
  5. Harrastuskoiran tukitaidot, tauot ja siirtymät: luento (huom keskiviikko!) 7.12. ja käytännön treenit 10.12.
  6. Koirahäiriöt ja ohitukset: luento 3.1. ja käytännön treenit 7.1.
  7. Vireenhallinta ja valinnanvapaus: luento 31.1. ja käytännön treenit 4.2.

Mukaan mahtuu kahdeksan koirakkoa

Pitkällä kurssilla sinulla on vertaisryhmän ja kouluttajan tuki!

Kurssin kouluttaja on Jaana Pohjola (MSc, BSc, AmO). Jaanan opetuksessa tärkeitä arvoja ovat omaehtoisuus, hallinnan tunne, aito motivaatio ja valinnan vapaus. Näitä teemoja hän toteuttaa monipuolisissa koulutuksissa eri puolilla Suomea. Jaana on kehittänyt kysytään koiralta-konseptin, johon liittyy erilaisia koiran valinnanvapautta ja hallinnan tunnetta lisääviä harjoituksia.

Kurssin hinta on 644 € (alv 24), voit varata paikkasi maksamalla ensimmäisen erän. Seuraavat maksut laskutetaan erissä kun kurssi alkaa.

VIP-jäsenen hinta on 595 €

92,00 

Varasto loppu

Want a discount? Become a member by purchasing KoiraVIPPI or VIP (kaikki sisällöt), or log in if you are a member.

Paytrail-maksutavat