Ujojen koirien kurssi alkaen 15.4.

Onko sinulla koira, joka suhtautuu asioihin varovaisesti ja jännittää uusia tilanteita? Pelottaako sitä toiset koirat ja vieraat ihmiset ja haluaisit kasvattaa sen itseluottamusta? Tai onko koirallasi jännitystä alustoihin tai ääniin liittyen ja toivoisit että se reipastuisi vähitellen?

Ujojen koirien kurssilla edetään rauhallisesti koiran tahtiin ja luodaan koiralle työkaluja selvitä jännittävistä tilanteista. Koirien tarpeiden mukaan voidaan harjoitella vieraisiin ihmisiin tutustumista tai toisten koirien kohtaamista sekä paljon muuta – harjoitukset suunnitellaan aina osallistujien toiveiden mukaan.

Kurssille mahtuu neljä koirakkoa, ja harjoitukset kestävät kaksi tuntia kerrallaan. Tällöin harjoituksia voidaan tehdä monipuolisesti välillä pareittain, välillä yksitellen ja välillä kaikki koirakot yhtä aikaa. Pääset rauhassa seuraamaan myös muiden tekemistä, ja koirasi pääsee autoon lepäämään välillä. Kurssilla on rento ja kiireetön ilmapiiri, ja myös tärkeälle keskustelulle on aikaa.

Kurssin kouluttajana toimii Jenny Hanhilahti, eläintenkouluttaja (AT). Jenny on erityisen kiinnostunut arjen taidoista ja ns. haastavien koirien kouluttamisesta ja motivoinnista. Jenny osaa keksiä hyviä ja kaikille sopivia harjoituksia.

Kurssi pidetään Rallitassun koulutushallilla Tuusulan Jokelassa, osoite on Nukarintie 24, Jokela.

Kurssilla voidaan harjoitella esimerkiksi seuraavia asioita:

  • erilaisia alustoja ja pintoja
  • toisten koirien kohtaamista
  • vieraiden ihmisten kohtaamista
  • käsittelytoimia
  • erilaisia turva-ankkureita ja koiran palautumista
  • koiran hallinnan tunteen lisäämistä

Kurssin hinta 229 €, jossa mahdollisuus osamaksuun. Voit maksaa koko summan kerralla ja ostaa kurssin verkkokaupasta tai ilmoittautua kurssille sähköpostitse jaanapohjola(a)gmail.com ja sopia laskutuseristä.

Kurssin päivät:

15.4. klo 12.15-14.15
13.5. klo 12.15-14.15
10.6. klo 12.15-14.15
8.7. klo 12.15-14.15

229,00 

Varastossa

Want a discount? Become a member by purchasing KoiraVIPPI or VIP (kaikki sisällöt), or log in if you are a member.

Paytrail-maksutavat