Yksilölliset ohitustreenit ensikertalaisille Jokelassa 1.9. klo 20.30

Yksilölliset ohitustreenit ensikertalaisille

Haluatko päästä testaamaan, mikä juuri sinun koirallesi on paras tapa toimia ohitustilanteissa? Yksilöllisissä ohitustreeneissä on tunnilla vain kaksi koirakkoa, joten saat todella kädestä pitäen ohjausta. Ohitustreeneihin voit tulla ilman mitään pohjataitoja ja ilman häpeää – lupaamme, että saamme kaikille onnistuneet harjoitukset ja työkaluja, joilla voi jatkaa kotona harjoittelua.

Ensikertalaisten tunnin jälkeen voit jatkaa treenejä ohitustreeneissä, joissa on kolme koirakkoa kerrallaan, niin usein kuin haluat.

Ohitustreenien kouluttajana toimii Jenny Hanhilahti, eläintenkouluttaja AT. Jenny opiskelee parhaillaan Jaanan hihnakouluttajakurssilla, ja on erityisen kiinnostunut arjen asioista koirien kanssa. Jenny on helposti lähestyttävä ja kannustava kouluttaja, joka kuuntelee ja kulkee rinnalla.

Ohitustreenit toimivat kertaperiaatteella, joten sinun ei tarvitse sitoutua pitkiin monen kerran kursseihin. Ohitustreenit pidetään Tuusulan Jokelassa, osoitteessa Nukarintie 24. Halli on iso, ja pihalla on reilusti tilaa – täällä ei tule hallitsemattomia koirakohtaamisia.

  • 1.9. klo 20.30
  • 2 koirakkoa
  • 60 minuuttia
  • Nukarintie 24, Jokela

56,00 

Varasto loppu

Want a discount? Become a member by purchasing VIP (kaikki sisällöt), or log in if you are a member.

Paytrail-maksutavat