Yksilölliset ohitustreenit Jokelassa 29.9. klo 18.15

Yksilölliset ohitustreenit

Yksilölliset ohitustreenit sopivat koirakoille, jotka ovat käyneet Jaanan koulutuksissa tai ensikertalaisten ohitustreeneissä aiemmin, ja joille systeemi on muuten tuttu.

Ohitustreeneistä voit tulla hakemaan uusia työkaluja, uusia vinkkejä, uusia ohitettavia ja uutta motivaatiota arkeen. Näistä treeneistä lähdetään kotiin hyvällä fiiliksellä!

Ohitustreeneissä on kolme koirakkoa kerrallaan ja harjoitukset suunnitellaan jokaiselle yksilöllisesti. Saat ohjausta kädestä pitäen ja saat taas intoa treenata kotonakin. Ohitustreeneihin voit tulla ilman mitään pohjataitoja ja ilman häpeää – lupaamme, että saamme kaikille onnistuneet harjoitukset ja työkaluja, joilla voi jatkaa kotona harjoittelua.

Ohitustreenien kouluttajana toimii Jenny Hanhilahti, eläintenkouluttaja AT. Jenny opiskelee parhaillaan Jaanan hihnakouluttajakurssilla, ja on erityisen kiinnostunut arjen asioista koirien kanssa. Jenny on helposti lähestyttävä ja kannustava kouluttaja, joka kuuntelee ja kulkee rinnalla.

Ohitustreenit toimivat kertaperiaatteella, joten sinun ei tarvitse sitoutua pitkiin monen kerran kursseihin. Ohitustreenit pidetään Tuusulan Jokelassa, osoitteessa Nukarintie 24. Halli on iso, ja pihalla on reilusti tilaa – täällä ei tule hallitsemattomia koirakohtaamisia.

  • 29.9. klo 18.15
  • 3 koirakkoa
  • 60 minuuttia
  • Nukarintie 24, Jokela

52,00 

Varastossa

Want a discount? Become a member by purchasing KoiraVIPPI or VIP (kaikki sisällöt), or log in if you are a member.

[ssba]

Paytrail-maksutavat