Yksilölliset pentutreenit – teemana luoksetulo Jokelassa 18.8. klo 19.15

Yksilölliset pentutreenit – teemana luoksetulo

Onko sinulla sellainen tunne, että leikkitreffit tai pentukurssit eivät ole teidän juttu? Tuntuuko siltä, että kouluttajan puheesta ei jää mitään mieleen kun kaikki energia menee pennun hillitsemiseen? Onko pentukurssilla kiireinen tunnelma, eikä teitä huomioida yksilöllisesti?

Ratkaisu on yksilölliset pentutreenit! Me haluamme nähdä jokaisen yksilön ilman aikapainetta. Me haluamme turvata jokaiselle onnistumisen kokemuksia pennun luonteesta riippumatta. Me haluamme aidosti kuunnella huoliasi ja ottaa sinut ja pentusi vakavasti!

Yksilöllisissä pentutreeneissä on kerrallaan kolme koirakkoa. Halli on valtava, joten saamme jokaiselle stressittömän ja onnistuneen käynnin, olipa pentusi villikko tai ujo.

Yksilöllisten pentutreenien idea on siinä, että kullakin kerralla on oma teema. Voit siis valita juuri sinua kiinnostavan teeman ja osallistua vain sille kerralle. Kouluttajalla on aikaa vastailla kysymyksiin ja yksilöidä harjoitukset kullekin sopiviksi. Pentuja on paikalla vain kolme, jolloin tunnelma säilyy rauhallisena ja harjoituksiin voi keskittyä ajan kanssa.

Luoksetulo on jokaiselle pennulle tärkeä perustaito. Yksilöllisissä pentutreeneissä pääset harjoittelemaan luoksetuloa niin, että pentu on vapaana. Pääset testaamaan erilaisia palkitsemistapoja ja saat kouluttajan vinkit siihen, miten jatkaa luoksetuoharjoittelua kotona.

Pentutreeneihin ovat tervetulleita kaikki alle 7 kk ikäiset pennut. Kouluttajana toimii Jenny Hanhilahti, eläintenkouluttaja AT. Jenny opiskelee parhaillaan Jaanan hihnakouluttajakurssilla, ja on erityisen kiinnostunut arjen asioista koirien kanssa. Jenny on helposti lähestyttävä ja kannustava kouluttaja, joka kuuntelee ja kulkee rinnalla.

Yksilölliset pentutreenit toimivat kertaperiaatteella, joten sinun ei tarvitse sitoutua pitkiin monen kerran kursseihin. Harjoitukset pidetään Tuusulan Jokelassa, osoitteessa Nukarintie 24. Halli on iso, ja pihalla on reilusti tilaa – täällä ei tule hallitsemattomia koirakohtaamisia.

• 18.8. klo 19.15
  • 3 koirakkoa
  • 60 minuuttia
  • Ikä alle 7 kk
  • Nukarintie 24, Jokela

Varasto loppu

Want a discount? Become a member by purchasing KoiraVIPPI or VIP (kaikki sisällöt), or log in if you are a member.

Paytrail-maksutavat