Yksilölliset pentutreenit – teemana käsittely Jokelassa 1.9. klo 18

Yksilölliset pentutreenit – teemana käsittely

Onko sinulla sellainen tunne, että leikkitreffit tai pentukurssit eivät ole teidän juttu? Tuntuuko siltä, että kouluttajan puheesta ei jää mitään mieleen kun kaikki energia menee pennun hillitsemiseen? Onko pentukurssilla kiireinen tunnelma, eikä teitä huomioida yksilöllisesti? Onko teillä haasteita kynsien leikkaamisessa tai turkinhoidossa? Koetko, että kurssilla ei ole aikaa käydä ongelmia läpi? 

Ratkaisu on yksilölliset pentutreenit! Me haluamme nähdä jokaisen yksilön ilman aikapainetta. Me haluamme turvata jokaiselle onnistumisen kokemuksia pennun luonteesta riippumatta. Me haluamme aidosti kuunnella huoliasi ja ottaa sinut ja pentusi vakavasti!

Yksilöllisissä pentutreeneissä on kerrallaan kolme koirakkoa. Halli on valtava, joten saamme jokaiselle stressittömän ja onnistuneen käynnin, olipa pentusi villikko tai ujo.

Yksilöllisten pentutreenien idea on siinä, että kullakin kerralla on oma teema. Voit siis valita juuri sinua kiinnostavan teeman ja osallistua vain sille kerralle. Kouluttajalla on aikaa vastailla kysymyksiin ja yksilöidä harjoitukset kullekin sopiviksi.

Käsittely on jokaiselle koiralle tärkeä perusasia, jota ei voi harjoitella liikaa. Olipa tavoitteenasi näyttelyt, koirahieroja tai eläinlääkärikäynti tai kynsien leikkaus, käsittelytunnilla saat vinkit harjoitteluun. Kukin voi harjoitella juuri itselleen ajankohtaista tai tärkeää asiaa, kouluttajan tuella! Tunnilla käydään läpi perusperiaatteet, miten pennuille voi opettaa omaehtoista ja yhteisymmärryksessä tapahtuvaa käsittelyä.

Pentutreeneihin ovat tervetulleita kaikki alle 7 kk ikäiset pennut. Kouluttajana toimii Jenny Hanhilahti, eläintenkouluttaja AT. Jenny opiskelee parhaillaan Jaanan hihnakouluttajakurssilla, ja on erityisen kiinnostunut arjen asioista koirien kanssa. Jenny on helposti lähestyttävä ja kannustava kouluttaja, joka kuuntelee ja kulkee rinnalla.

Yksilölliset pentutreenit toimivat kertaperiaatteella, joten sinun ei tarvitse sitoutua pitkiin monen kerran kursseihin. Harjoitukset pidetään Tuusulan Jokelassa, osoitteessa Nukarintie 24. Halli on iso, ja pihalla on reilusti tilaa – täällä ei tule hallitsemattomia koirakohtaamisia.

  • 1.9. klo 18
  • 3 koirakkoa
  • 60 minuuttia
  • Ikä alle 7 kk
  • Nukarintie 24, Jokela

44,00 

Varastossa

Want a discount? Become a member by purchasing KoiraVIPPI or VIP (kaikki sisällöt), or log in if you are a member.

Paytrail-maksutavat