Helpompaa kynsienhoitoa

Onko koirallasi ikävä asenne kynsien leikkaamista kohtaan? Tai haluaisitko ehkä kokeilla mitä koira tykkää hiomakoneesta? Haluatko opettaa koirallesi kynsienhoidon niin, että se haluaa itse tulla toimenpiteeseen ja samalla kehittää suhdettanne?

Tällä kurssilla saat opastuksen koiralle omaehtoiseen kynsienhoitoon alusta alkaen aina kynsien leikkaamiseen asti. Olet sitten pennun tai aikuisen koiran omistaja soveltuu tämä kurssi sinulle, joka haluat panostaa koiran omaehtoisuuteen hoitotoimenpiteessä.

Kurssilla käydään läpi kynsien hoidon opettaminen sekä leikkureilla että hiomakoneella. Monelle koiralle leikkureiden vaihtaminen hiomakoneeseen on suuri helpotus, ja sitä kannattaa kokeilla!

Saat kurssilla mallit, miten eri toimet on mahdollista tehdä, mutta sinä koirasi parhaana asiantuntijana toteutat ne koirallesi parhaiten soveltuen. Etene harjoituksissa koirasi mukaan ja koiran ehdoilla. Kiire ei saa olla, vaan tee mieluimmin varmoja toistoja enemmän, kuin etenisit nopeasti.

Omaehtoisuudella hoitotoimenpiteissä tarkoitetaan, että koira on hoidettavana omasta halusta, sillä on mahdollisuus poistua tilanteesta tarvittaessa ja palata hoidettavaksi, kun luottamus hoitotoimenpiteeseen on riittävä. Se, että koira voi tarvittaessa poistua hoitotoimenpiteestä lisää taas koiran hallinnantunnetta ja tämä lisää myös luottamusta hoitotoimenpiteeseen.

Kurssin materiaalit saat aloituspäivänä sähköpostiisi; lisäksi sinulla on kouluttajan tuki facebook-ryhmässä käytössäsi kurssiin sisältyy myös kysy & vastaa -livesessio. Materiaali jää pysyvästi käyttöösi!

Kurssin kouluttaja on eläintenkouluttaja Soile Alaraudanjoki Sodankylästä. Hän on erityisen kiinnostunut löytämään kunkin eläimen aidon motivaation, joka löytyy usein kun eläimelle tarjoaa enemmän kuin yhden oikean vaihtoehdon.

Kuuntele tästä Soilen ja Jaanan ajatuksia kynsitreenistä

Osta kurssi täältä!

Kirjaudu sisään nähdäksesi piilotetun sisällön.

Eikö sinulla ole tunnuksia? Osta verkkokurssi nähdäksesi piilotetun sisällön.