Kysytään koiralta – aito motivaatio ja palkitseminen

Kaikki koiranomistajat harrastavat palkitsemista ja palkitseminen on paras tapa aloittaa yhteistyö.

Koetko, että koirallesi on vaikea keksiä palkkioita? Vai onko ongelma ehkä liika kiihtymys jostain tietystä palkkiosta? Haluaisitko löytää koirasi aidon motivaation joko kotona tai harrastuksessa? Haluaisitko oppia kysymään koiraltasi, mikä sitä eniten motivoi ja kiinnostaa?

Tällä kurssilla keskitytään pelkästään olennaiseen, eli koiran palkitsemiseen. Palkkioiden etsimiseen, rakentamiseen, havainnointiin ja tuunaamiseen käytetään usein liian vähän aikaa ja vaivaa – kyseessä on kuitenkin aivan keskeinen tekijä kouluttamisen näkökulmasta.

Koirasi on paras asiantuntija sen suhteen, mitä kaikkea palkkiona voi käyttää ja miten. Omaa koiraa ei välttämättä tarvitse verrata muiden koiriin, vaan voi löytää juuri koiralle ja itselle parhaat ja sopivimmat tyylit palkita.

Tämä kurssi sopii kaikille koiranomistajille ja heidän koirilleen – sekä kotikoirille että harrastuskoirille. Kurssilla etsitään juuri sinun koirallesi parhaat palkitsemistavat ja rakennetaan niistä toimivat ja käyttökelpoiset palkkiot.

Opit kurssin aikana kokeilemaan erilaisia palkkioita, opit kysymään koiraltasi mikä missäkin tilanteessa on sen mielestä paras palkkio ja lisäksi opit liittämään palkkioon sitä ennakoivan palkkiomerkin. Lisäksi kurssilla opetellaan palkitsemiseen liittyviä pohjataitoja, kuten luopumista ilman pettymystä ja malttiharjoittelua alustan avulla. Opit Jaanan kehittämän aktiivi/passiivitauko-konseptin, jonka avulla voit vähentää koiran turhautumista tauon tai odottamisen aikana. Lisäksi käymme läpi rauhoittumisen harjoittelun ja perusteet sekä kiinnostavien että jännittävien häiriöiden kanssa toimimisesta.

Kaikki kurssin harjoitteet voit tehdä joko harrastusympäristössä tai arjessa – harjoitukset ovat sovellettavissa sekä treenihalliin että keittiöön tai lenkille. Kurssin harjoitukset käydään läpi yksityiskohtaisesti, joten sinulla ei tarvitse olla mitään taustaosaamista. Tämän kurssin jälkeen osaat palkita koiraasi monipuolisesti ja olette yhdessä oppineet tärkeitä taustavalmiuksia yhteistyöhönne.

Kurssin näkökulma on laaja, ja keskiössä on tyytyväinen koira. Kun palkkiot ymmärretään laajasti, ne ovat enimmäkseen jotain muuta kuin koiralle tarjottavaa materiaa.

Kurssin kouluttajana on Kysytään koiralta – menetelmän kehittänyt Jaana Pohjola.

Kurssi kestää 12 viikkoa ja se sisältää kolme zoom-liveä, joissa päästään kyselemään ja keskustelemaan. Lisäksi pääset kurssin suljettuun fb-ryhmään!

Materiaalit lähetetään sinulle sähköpostiin ja ne jäävät käyttöösi pysyvästi.

Osta kurssi täältä! Saat materiaalit sähköpostiisi aloituspäivänä!

Kirjaudu sisään nähdäksesi piilotetun sisällön.

Eikö sinulla ole tunnuksia? Osta verkkokurssi nähdäksesi piilotetun sisällön.

Osa 1: erilaiset palkkiot

Osa 2: palkkiomerkit

Osa 3: Itsehillintä, kohteet, tauko

Osa 4: Konfliktit, vire, arjen tilanteet