Nosework-valmennus 23 viikkoa

Ovatko tähtäimessäsi nosework-kokeet?

Vai kisaatko jo ja kaipaisit vaihtelua ja tavoitteellisuutta harjoitteluusi? Haluaisitko harjoitella enemmän koemaisia suorituksia ja toisaalta saada täsmätreenejä esimerkiksi etsintänopeuteen?

Nosework-kokeen etsintätehtävissä tavoitteena ovat tehokkaat ja nopeat etsintäsuoritukset! Koiran näkökulmasta innokas etsintä tarkoittaa korkeaa motivaatiota. Jotta koira pystyisi parhaaseen mahdolliseen suoritukseen, sen pitäisi olla rento ja nauttia etsinnästä.

Tässä nosework-valmennuksessa yhdistyvät hajutyöskentelyn kouluttajien Anna Loimarannan ja Elisa Reunasen sekä eläinten käyttäytymisneuvoja Jaana Pohjolan ammattitaito. Valmennuksessa katsomme nosework-etsintäsuoritusta kokonaisuutena, jossa vaikuttavat sekä koiran taidot työstää hajuja, koiranohjaajan taidot hahmottaa etsintää sekä monet sellaiset asiat, jotka eivät ole läsnä varsinaisen suorituksen aikana. Tällaisia ovat esimerkiksi koirakolle optimoidun lämmittelyn vaikutus suoritukseen.

Valmennus toteutetaan kokonaan verkossa, joten voit osallistua siihen missä tahansa! Valmennuksessa saat joka viikko tehtävän, jonka avulla sinä ja koirasi opitte uutta noseworkista ja voit haastaa omaa osaamistanne monipuolisesti. Joka toinen viikko torstaisin on valmentajien järjestämä live-keskustelu, jossa syvennymme eri teemoihin sekä keskustelemme viikkotehtävien nostamista kysymyksistä. Osallistujien on mahdollista vaikuttaa valmennuksen sisältöön kertomalla omista toiveistaan. Valmennukseen kuuluvat myös kaikki kevään aikana järjestettävät Tyytyväinen nenätyöläinen -sarjan luennot.

Viikkotehtävät on helppo toteuttaa kotona tai omassa lähiympäristössä. Tarvitset joihinkin tehtäviin avustajan tai mielellään kaksi – painotamme kokeisiin tähtäävää harjoittelua, joten avustajat ovat tämän takia tärkeitä. Valmennuksessa on myös vierailevia valmentajia, joiden kanssa perehdytään mm. koejännitykseen sekä noseworkin sääntöihin.

Valmennuksen kesto on 23 viikkoa viikkoa, ajalla 1.3.-5.9. (heinäkuu taukoa)
– Kokeisiin valmistavat viikkotehtävät
– Yksilöllinen valmennus & harjoitteet
– Live-keskustelu joka toinen torstai
– Tallenteet keskusteluista kuunneltavissa pysyvästi
– Facebook-keskusteluryhmä
– Tyytyväinen nenätyöläinen -luennot

Viikottaiset ohjatut tehtävät, jotka kehittävät kohti optimaalista koesuoritusta. Tehtävien avulla voidaan tunnistaa kunkin koirakon vahvuudet ja haasteet ja löytää erilaisia näkökulmia työskentelyyn. Viikkotehtävissä on mukana tukitaito- ja tekniikkaharjoituksia sekä kokeenomaisia harjoituksia, jotka kaikki voit tehdä kätevästi kotiympäristössä. Osaan tehtävistä tarvitset avustajan.

Zoom-liven joka toinen viikko (12 liveä) – mukana kysy & vastaa-tilaisuuksia, tehtävien läpikäyntiä ja vierailevia asiantuntijoita.

Livet:

4.3.
18.3.
1.4.
15.4.
29.4.
13.5.
27.5.
10.6.
19.8.
2.9.
16.9.
30.9.

Luennot 1,5 h (normaali hinta 24,90)

15.3. Nosework-koiran tukitaidot (Vainuvoima/Jaana Pohjola)
19.4. Nosework-ohjaajan mentaalisuoritus (Kati Rossi/Vainuvoima/Jaana Pohjola)
17.5. Nosework-koiran motivaatio ja tunnetilat (Vainuvoima/Jaana Pohjola)
14.6. Nosework-koiran systemaattinen harjoittelu (Vainuvoima/Jaana Pohjola)
23.8. Nosework-koiran ilmaisun haasteet (Vainuvoima/Jaana Pohjola)
13.9. Nosework-koiran vire (Vainuvoima/Jaana Pohjola)

Ota yhteyttä, mikäli haluat osallistua ja maksaa kahdessa erässä!

Osta valmennus täältä!