Tyytyväinen koiranpentu

Lämpimät onnittelut uudesta karvaisesta perheenjäsenestä!

Olemme suunnitelleet tämän pentukurssin niin, että se vastaa yleisimpiin pennun omistajien kysymyksiin. Kurssilta saat tukea ja lähestymistapoja arjen tilanteisiin pentusi kanssa.

Pentukurssin sisältö jakautuu kahteen osaan. Ensimmäisessä osassa keskitytään pikkupennun kotiutumiseen, sosiaalistamiseen ja suhteen rakentamiseen sekä ympäritön että omien perheenjäsenten kanssa. Käymme myös läpi, miten pentu kannattaa totuttaa perheen muihin koiriin tai muihin eläimiin.

Toisessa osassa keskitytään pentuna aloitettaviin projekteihin, kuten sisäsiisteysharjoitteluun, yksinoloharjoitteluun ja kontaktin sekä hihnakävelyn pohjien luomiseen.

Kurssin sisältö on rakennettu tieteelliselle taustalle, mutta asioita lähestytään käytännön esimerkkien kautta. Kurssin sisältöä ohjaavat elainkoulutus.fi -sivuston arvot, joita ovat omaehtoisuuden ja hallinnan tunteen korostaminen, valinnanvapauden lisäämisen sekä aidon motivaation löytäminen.

Tämä sopii sinulle, joka haluat tulla koirasi parhaaksi ystäväksi!

Kurssi on ostettavissa koko ajan ja se suoritetaan itseopiskeluna. Materiaali jää pysyvästi käyttöösi ja voit palata siihen kun tulee sellainen tilanne.

Osta verkkokurssi

Osta verkkokurssi täältä