Tyytyväinen koiranpentu

Lämpimät onnittelut uudesta karvaisesta perheenjäsenestä!

Olemme suunnitelleet tämän pentukurssin niin, että se vastaa yleisimpiin pennun omistajien kysymyksiin. Kurssilta saat tukea ja lähestymistapoja arjen tilanteisiin pentusi kanssa.

Pentukurssin sisältö jakautuu kahteen osaan. Ensimmäisessä osassa keskitytään pikkupennun kotiutumiseen, sosiaalistamiseen ja suhteen rakentamiseen sekä ympäritön että omien perheenjäsenten kanssa. Käymme myös läpi, miten pentu kannattaa totuttaa perheen muihin koiriin tai muihin eläimiin.

Toisessa osassa keskitytään pentuna aloitettaviin projekteihin, kuten sisäsiisteysharjoitteluun, yksinoloharjoitteluun ja kontaktin sekä hihnakävelyn pohjien luomiseen.

Kurssin sisältö on rakennettu tieteelliselle taustalle, mutta asioita lähestytään käytännön esimerkkien kautta. Kurssin sisältöä ohjaavat elainkoulutus.fi -sivuston arvot, joita ovat omaehtoisuuden ja hallinnan tunteen korostaminen, valinnanvapauden lisäämisen sekä aidon motivaation löytäminen.

Tämä sopii sinulle, joka haluat tulla koirasi parhaaksi ystäväksi!

Kurssi sisältyy VIP-jäsenyyteen ja se suoritetaan itseopiskeluna. Materiaali on käytössäsi vuoden ajan ja lisäksi pääset muihin VIP-materiaaleihin koko vuoden!

Liittymällä VIP-jäseneksi saat enemmän

VIP-jäsenenä näet pentukurssin materiaalit ja lisäksi näet vuoden ajan myös kaikki tulevat ja aiemmin pidetyt luennot, pääset suljettuun fb-ryhmään ja saat ilmaisen puolen tunnin puhelinneuvonnan.


Liittymällä VIP-jäseneksi saat enemmän

VIP-jäsenenä pääset katsomaan pentukurssin materiaalit!

Jos olet jo VIP-jäsen, kirjaudu sisään nähdäksesi VIP-sisällön.

Eikö sinulla ole tunnuksia? Liity VIP-jäseneksi nähdäksesi VIP-sisällöt!