Asennot ja kauko-ohjaus

Asennot istu, seiso ja maahan ovat kiinteä osa tokoa. Eri asentoihin pysähtymiset ja asentojen vaihdot kannattaa opettaa huolellisesti. Kisasuorituksessa liikkeisiin liittyy kiinteästi oikea suoritustekniikka paikalla pysymisen ja oikean asennon ohella. Koiran on pystyttävä tekemään asennot liikkuessaan eri nopeuksia ohjaajan rinnalla tai ohjaajan pyytämään suuntaan. Kauko-ohjauksessa koiran on puolestaan pysyttävä kaukana ohjaajasta ja tehtävä asennonvaihdot siellä.

Tässä kurssin osassa maaliskuun aikana käsitellään: asennot liikkeen yhteydessä, vihje-erottelua, kauko-ohjaus sekä etujalat että takajalat paikallaan, liikeratojen löytämistä.

Saat materiaalin käyttöösi heti maaliskuun alussa. LIsäksi pääset facebook-ryhmään ja tältä sivulta löydät myös linkit kahteen livetilaisuuteen, jossa on mahdollista kysyä valmentajilta! Materiaali jää käyttöösi vuoden 2022 loppuun asti!

Et tarvitse pohjataitoja kurssia varten, ja kurssi on suunniteltu aloitteleville tokoharrastajille tai kenelle tahansa, joka haluaa opettaa koiralleen asennonvaihtoja tai jääviä liikkeitä.

Kirjaudu sisään nähdäksesi piilotetun sisällön.

Eikö sinulla ole tunnuksia? Osta verkkokurssi nähdäksesi piilotetun sisällön.