Tyytyväinen koira – onnellinen omistaja

Mistä on kysymys?

Koiran hyvinvointi on paljon muutakin kuin positiivista kouluttamista; koiran käyttäytymistä voidaan tarkastella monesta muustakin kuin kouluttamisen näkökulmasta. Tyytyväinen koira – onnellinen omistaja-kurssi antaa sinulle ymmärryksen koiran psyykkiseen hyvinvointiin liittyvistä tekijöistä. Koiran kokonaisvaltainen hyvinvointi parantaa oppimistuloksia ja parantaa koiran mielialaa. Sopivat olosuhteet ja lajityypillisten tarpeiden tunnistaminen auttavat pitämään koiran terveenä ja tyytyväisenä. Kurssikokonaisuus on suunniteltu nimensä mukaisesti siten, että kun koira on tyytyväinen, voi omistajakin olla onnellinen.

Mistä kurssi koostuu?

Kurssin ensimmäisissä osissa perehdytään koiran arkeen ja siihen, mistä kaikesta koiran päivä koostuu. Lisäksi perehdytään virikkeisiin sekä teoriassa että käytännössä ja pääset laatimaan omalle koirallesi tavoitteellisen virikeohjelman. Ennen kurssin loppupuolen koulutuspainotteisia aiheita paneudutaan koiran ja ihmisen väliseen suhteeseen ja siihen, mitkä kaikki tekijät siihen vaikuttavat. Kouluttamista käsittelevissä osuuksissa tärkeimpiä avainsaoja ovat omaehtoisuus, hallinnan tunne ja valinnan mahdollisuudet. Kurssiin sisältyy kysytään koiralta -teema. Viimeinen osio antaa eväitä käytösongelmien lähestymiseen ja analysointiin.

Kenelle kurssi on suunnattu?

Kurssi sopii kaikille koiraihmisille pitkän linjan harrastajista ensimmäisen koiran hankkineisiin! Kurssin käyneenä osaat havainnoida omaa koiraasi ja pitää sen tyytyväisenä. Osaat lisäksi kouluttamisen perustekniikat ja pystyt soveltamaan niitä arkipäivän tilanteisiin. Kurssi ei edellytä pohjatietoja tai taitoja.

Missä kurssi käydään?

Kurssimateriaalit löytyvät näiltä sivuilta. Osallistumalla kurssille saat käyttöösi kaikki materiaalit; lisäksi pääset osaksi oppimisyhteisöä, jossa kaikki kannustavat toisiaan. Saat myös henkilökohtaista ohjausta verkossa.

Tule mukaan!

Osta verkkokurssi

Kurssi ei ole ostettavissa tällä hetkellä. Tarkista tilanne myöhemmin uudelleen.