Tyytyväinen näyttelykoira

Tavoitteena iloinen ja näyttävä koira sekä itsevarma handleri.

Näyttelytoimintaa käytetään jalostuksen apuvälineenä. Näyttelyissä arvostellaan koiran ulkomuotoa sekä nykypäivänä on maininta myös miten koira suhtautuu tuomariin. Onko koira rodunomainen lähestyttäessä, väistääkö se vai onko se vihainen. Sekä myös onko koira yleisesti pelokas tai vihainen muille koirille. (Kennelliiton näyttelyarvostelulomake)

Näyttelyt eivät ole koiralle luontaista toimintaa, vaan se on ihmisen luoma kilpailutilanne. Me myös joudumme erikseen opettamaan koirille ne asiat mihin koira näyttelytilanteessa joutuu. Näitä asioita on ravaaminen innokkaasti vierellä, seisomiseen kestoa, vieraan ihmisen käsittely sekä pienempien rotujen totutus pöydälle. Ja tietysti siihen ympäristöön totuttaminen yleisesti.

Näyttelyistä on mahdollista saada koiralle miellyttävä tilanne, jossa koira viihtyy parhaalla mahdollisella tavalla. Me ihmiset myös vastaamme koiran muustakin viihtyvyydestä näyttelypäivänä kuin vain siitä hetkestä kun olemme kehässä koiran kanssa. Meillä on suuri rooli siinä miten koira asiat kokee ja me voimme tehdä paljon asian eteen. Kurssilla käymme läpi näitä asioita.

Tyytyväinen näyttelykoira -verkkokurssilla harjoittelemme koiralähtöistä käsittelyä, vapaana seisottamista ja seisottamista ilman painostamista, laadukasta liikkumista ja pienien koirien suhtautumista pöytään.

Kurssille on helppo osallistua: mitään ennakkotaitoja ei tarvita, saat harjoitella omaan tahtiin kotonasi ja sinulla on käytössä kouluttajien täysi tuki sekä sähköpostitse että facebook-ryhmässä. Saat kaikki kurssimateriaalit kerralla pysyvästi käyttöösi.

Osta verkkokurssi

Kurssi ei ole ostettavissa tällä hetkellä. Tarkista tilanne myöhemmin uudelleen.