Tyytyväinen potilas – verkkokurssi

Onko koirallasi ikävä asenne eläinlääkäriä kohtaan? Haluaisitko itse olla rennompi klinikalla? Jännittääkö koirasi tutkimustilanteissa? Haluaisitko osata olla paremmin koirasi tukena? Eikö kissasi halua mennä kuljetuskoppaan? Onko koirasi punnitseminen aina yhtä hankalaa eläinlääkärikäynnillä?

Tällä verkkokurssilla saatte eväitä helpompaan eläinlääkärikäyntiin. Kurssilla harjoitellaan erilaisia tukitaitoja, jotka helpottavat klinikkakäyntiä – lisäksi saat paljon vinkkejä siihen, miten voit valmistella koiraa oikeaa käyntiä ajatellen.

Kurssin harjoitukset ovat helposti toteutettavissa kotona, ja niiden harjoitusten taustalla on sovittaa palkkioiden avulla tapahtuva kouluttaminen todellisiin klinikkaolosuhteisiin. Usein haasteena on se, että koira toimii kotona hyvin, mutta klinikalla se silti jännittää. Omistajana saat itsellesi tältä kurssilta vinkkejä siihen, miten voi helpottaa koirasi jännitystä ja olla sille tukena eläinlääkärikäynnin aikana.

Kurssilla opimme lisää näistä:

  • Eläinlääkärikäyntiä helpottavat tukitaidot, kuten kuonokoppa ja vaakaharjoittelu
  • Mikrosirun lukeminen
  • Kiinnipitäminen ja kuljettaminen
  • Lääkintä ja hoito kotona
  • Koiran pelkojen tunnistaminen ja käsittely
  • Pelokkaan koiran tukeminen käynnin aikana
  • Eläinlääkärikäynnin kuivaharjoittelu

Kurssi kestää 10 viikkoa. Kurssilla saat kahden viikon välein uusia harjoituksia sähköpostiisi. Kurssin aikana on kaksi liveä, joissa pääset kysymään ja keskustelemaan kouluttajien kanssa. Lisäksi sinulla on kouluttajan tuki facebook-ryhmässä käytössäsi.

Livetapaamiset järjestetään zoom-sovelluksen kautta ja ne tallennetaan, joten pääset kuuntelemaan livet, vaikka et pääsisi paikalle. Livet pidetään:

  • 21.10. klo 20
  • 18.11. klo 20

Kurssin kouluttaja on Kia Stenlund/ Karvoihin Katsomatta. Kia on toiminut klinikkaeläinhoitajana liki 10 vuotta, sekä on opiskellut samalla eläintenkouluttajaksi ja toimii nykyisin päätoimisena yrittäjänä tarjoten erilaisia koulutuspalveluita.

“Minulle on aina ollut tärkeää helpottaa eläimen kokemusta klinikalla. Olen omalla toiminnallani hoitajana pyrkinyt aina löytämään eläimen kannalta mukavimman tavan toimia, vaikka se ei ehkä aina sitä ole ollut ihmisille. Koin kuitenkin aina suurta tarvetta auttaa ja tukea eläimiä ja tämä vain vahvistui vuosien saatossa.

Inspiraation tämän verkkokurssin tekemiseen olen saanut työstäni klinikkaeläinhoitajana, sekä Jaanan opeista eläinkoulutusblogin kautta. Halusin päästä auttamaan eläimiä ja omistajia ymmärtämään mitkä asiat helpottavat klinikalla käyntiä ja mitä asiakas voi itse tehdä. Ja tuoda nämä kaikkien saataville, omassa kodissa harjoiteltaviksi.

Tähän verkkokurssiin on koottu niitä asioita, jotka helpottavat eläintä ja asiakasta itseään klinikalle mennessä. Kurssi sopii hyvin pennuista senioreihin, sillä kaikille löytyy jotakin, myös niille pelokkaille ja aroille tassuille.”

Kuuntele tästä ajatuksia eläinlääkärikäynnistä koiran näkökulmasta

Osta verkkokurssi täältä! Saat aloituspäivänä materiaalit sähköpostiisi.

Pääset kurssille mukaan, vaikka aloituspäivä olisi jo mennyt!

Kirjaudu sisään nähdäksesi piilotetun sisällön.

Eikö sinulla ole tunnuksia? Osta verkkokurssi nähdäksesi piilotetun sisällön.