Usein kysyttyjä kysymyksiä kursseista

Kaiken sisällön, luennot ja kurssit Eläinkoulutus.fi -sivustolla on koonnut eläinten käytösneuvoja ja -kouluttaja Jaana Pohjola.

Kurssin kaikki materiaalit jäävät käyttöön ja katsottavaksi pysyvästi, eli niihin voi palata pitkänkin tauon jälkeen. Kursseilla ei ole aikarajaa, vaan pääsy materiaaleihin säilyy.

Verkkokurssit on tehty tekstimuodossa, ja tekstin seassa on upotettuja videoita. Voit käydä kurssin puhelimellasi, etkä tarvitse mitään erikoistyökaluja. Osassa valmennuksista tapaamiset järjestetään zoomin kautta, ja niitä varten voit asentaa ilmaisen zoom-sovelluksen.

Kurssien esittelyissä kerrotaan, jos kurssi sopii erityisesti tietynlaisille koirille. Lähtökohtaisesti kurssit sopivat kaikille koirille ikään, rotuun ja muihin ominaisuuksiin katsomatta. Kursseille osallistuakseen ei tarvitse olla mitään pohjataitoja.

Melkein kaikkiin kursseihin sisältyy whatsapp-ryhmä, jossa sinulla on käytössä kouluttajan tuki aina silloin kun tarvitset. Pääset kysymään suoraan ja lähettämään videoita ja oppimaan muidenkin kysymyksistä.

Kaikilla tuotteillamme on tyytyväisyystakuu.