Puhelinneuvonta on matalan kynnyksen palvelu

Puhelinneuvonta on helppo ja nopea tapa saada yksilöllistä apua akuuttiin tai pitkään jatkuneeseen ongelmaan lemmikkisi kanssa. Keskustelemalla ammattilaisen kanssa voit hakea vahvistusta omille ajatuksillesi ja toisaalta saada uudenlaisia lähestymistapoja, näkökulmia ja toimintaideoita tilanteeseen.

Puhelinneuvonnassa apunasi on eläinten käytösneuvoja ja -kouluttaja Jaana Pohjola.

Miten puhelinneuvonta toimii?

Varaa puhelinneuvonta-aika alla olevasta palvelusta – Jaana soittaa sinulle varaamanasi ajankohtana. Puhelinneuvonta kestää 30 minuuuttia, maksaa 59 € ja sen voit maksaa joko varauksen yhteydessä luottokortilla tai jälkikäteen laskulla. Mikäli valitset vaihtoehdon “maksa myöhemmin”, saat puhelinneuvonnasta laskun. 

Mitä asioita puhelinneuvonnassa voi käsitellä?

Puhelinneuvonnassa voidaan käsitellä mitä tahansa eläinten käyttäytymiseen tai kouluttamiseen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita. Aihe voi olla suuri tai pieni, mikä tahansa mietityttää. Tyypillisesti aiheet koskettavat tavalllisia arkipäivän tilanteita eläinten kanssa tai akuutteja ongelmia ja huolta lemmikin hyvinvoinnista ja käyttäytymisestä.

Voiko puhelimitse saada pitkän ajan apua?

Puhelinneuvontaa voi ottaa aina kun siltä tuntuu. Monesti puhelinneuvontaa hankitaan verkkokurssin tueksi, jolloin puhelinkeskustelun pohjalta voidaan tuunata harjoituksia juuri teille sopiviksi. Voit puhelinneuvonnassa kysyä vinkkiä johonkin ongalmatilanteeseen ja sitten säännöllisesti voimme seurata miten tilanne kehittyy. 

Varaa puhelinaikasi heti

Varaa aika puhelinneuvontaan alla olevasta kalenterista! Muista merkitä aika itsellesi ylös. Puhelinneuvonta kestää 30 minuuttia ja sen voi maksaa varauksen yhteydessä luottokortilla tai jälkikäteen laskulla. Puhelinneuvonnan hinta on 59 €.