Harrastuskoiran vireenhallinta ja valinnanvapaus -luentotallenne

Reaktiivinen koira usein kiihtyy herkästi ja on vaikeasti hallittavissa harrastuksissa. Koiran vireenhallinnasta on monenlaisia teorioita, ja onkin hyvä pysähtyä pohtimaan, mitä kaikkea vire oikeastaan on ja miten sitä voi hallita. Vireenhallinta ja valinnanvapaus liittyvät yhteen ja molemmat ovat oleellisia aiheita reaktiivisen koiran kanssa harrastavalle. 

Mitä koiran vire on ja mistä se muodostuu? Vireenhallinnasta puhutaan paljon, mutta monesti “vireenhallinta” on itsehillinnän harjoittelua, joka kuluttaa koiraa. Valinnanvapauden kautta voi löytää koiran kanssa yhteisen kielen ja oppia kysymään koiralta, mikä sen mielipide missäkin tilanteessa on. Valinnanvapautta lisäämällä voi vaikuttaa koiran vireeseen ja motivaatioon ja sitä kautta löytää omalle koiralle parhaat palkkiot ja toimintamallit eri tilanteisiin. Valinnanvapautta lisäämällä voi sitouttaa koiraa ja pelata sen kanssa monenlaisia pelejä. Mikäli koirasi on kuumakalle tai jos sitä on sanottu matalavireiseksi, kannattaa kuunnella tämä luento. Luennolla käydään perusteellisesti läpi koiran virettä ja erilaisia koiran omaehtoisuutta lisääviä menetelmiä, joilla on vaikutus koiran viretilaan harrastuksissa.

Kuuntele eläinten käytösneuvojan luento aiheesta.

Luennon kesto 2h 45min.

39 €

0,0
Perustuu 0 arvosteluihin
5 tähteä
0%
4 tähteä
0%
3 tähteä
0%
2 tähteä
0%
1 tähti
0%
0 of 0 arvostelua

Pahoittelemme, ei arvosteluja, jotka vastaavat nykyisiä valintojasi

Mihin ongelmiin luennolta saa apua?

Luennolta saa apua koiran vireen ymmärtämiseen ja toisaalta koiran kiihtymyksen hallintaan. Lisäksi luennolla käydään läpi, millä konkreettisilla tavoilla koiran valinnanvapautta voi hyödyntää harjoittelussa ja millaisia vaikutuksia sillä voi olla vireeseen. 

Kenelle luento sopii? 

Luento soveltuu erityisesti reaktiivisten koirien omistajille, joilla on hallussa perustiedot koiran kouluttamisesta. Luento sopii kaikenikäisten koirien omistajille koiran rodusta tai harrastettavasta lajista riippumatta.

Mitä luennolla opitaan?

Luennolla käsitellään reaktiivisen koiran vireenhallintaa ja valinnavapauden hyödyntämistä koiran kanssa harjoitellessa. Luennolta saa paljon pohdittavaa omalle koiralle sekä sovellettavia harjoituksia. 

Luennoitsija

Luennoitsija on eläinten käyttäytymisneuvoja Jaana Pohjola (MSc, BSc), jolla on vankka kokemus monenlaisten koiraongelmien liittyvien ongelmien ratkomisesta.

Käytännön toteutus

Luento pysyy käytössäsi pysyvästi, joten voit kuunnella sen useita kertoja halutessasi. Luentotallenne on katsottavissa heti oston jälkeen.

Miksi tulla Jaanan oppiin?

Harrastuskoiran vireenhallinta ja valinnanvapaus -luentotallenne