Koira yksin kotona – yksinolohaasteet -luentotallenne

Koiran yksinolo-ongelmat ovat raastavia omistajille ja kuormittavia koiralle itselleen – koira stressaa ja niin myös omistajat. Yksinoloharjoittelusta tulee helposti pakkopullaa, eikä edistystä tule, kun huoli koirasta on niin suuri.

Miten tiede sanoo koiran eroahdistuksesta? Miten eläinten käyttäytymisneuvoja suosittelee toimimaan? Kuuntele luento ja opi!

19 €

0,0
Perustuu 0 arvosteluihin
5 tähteä
0%
4 tähteä
0%
3 tähteä
0%
2 tähteä
0%
1 tähti
0%
0 of 0 arvostelua

Pahoittelemme, ei arvosteluja, jotka vastaavat nykyisiä valintojasi

Mihin ongelmiin luennosta saa apua?

Luennolla käydään läpi perusasioita eroahdistuksesta, yksinolo-ongelmien erityispiirteitä ja syitä niiden taustalla.

Luento tarjoaa katsauksen siihen, miten yksinolo-ongelmia on tutkittu viime vuosina ja miten koiran eroahdistuksesta kärsivän koiran elämää kannattaa tieteellisen tutkimuksen valossa lähestyä.

Luennolla käsitellään myös erilaisia tapoja hoitaa yksinolo-ongelmia koiralähtöisellä tavalla. Saat käytännön ohjeita siitä, miten eroahdistustilanteissa kannattaa toimia!

Kenelle luento sopii? 

Luento sopii kaikille koiranomistajille, joita koiran hyvinvointi kiinnostaa, ja jotka haluavat ymmärtää koiran käyttäytymistä mahdollisimman kokonaisvaltaisesti. Luento sopii erityisesti yksinolo-ongelmaisten koirien omistajille.

Luennoitsija

Luennoitsija on eläinten käyttäytymisneuvoja Jaana Pohjola (MSc, BSc), jolla on kokemusta monenlaisten koiraongelmien ratkomisesta vuodesta 2010. Yksinolohaasteissa hän pitää tärkeänä omistajan jaksamista ja monipuolisia, luovia ideoita.

Käytännön toteutus

Kun ostat luentotallenteen, pääset katsomaan sen eläinkoulutus.fi-sivustolta ostohetkellä luomillasi tunnuksilla. Luento pysyy käytössäsi pysyvästi, joten voit kuunnella sen useita kertoja halutessasi. Luentotallenne on katsottavissa heti oston jälkeen.

Miksi tulla Jaanan oppiin?

Koira yksin kotona – yksinolohaasteet -luentotallenne