Koiran aistit – luentotallenne

Koira aistii ja hahmottaa maailmaa hyvin eri tavalla kuin ihminen. On tärkeää oppia tuntemaan koiran aistit, jotta pystyy kuvittelemaan miten koira maailman ja erilaiset asiat kokee. Koiran ymmärtämisen edellytys on se, että ymmärretään miten sen aistit toimivat.

39 €

0,0
Perustuu 0 arvosteluihin
5 tähteä
0%
4 tähteä
0%
3 tähteä
0%
2 tähteä
0%
1 tähti
0%
0 of 0 arvostelua

Pahoittelemme, ei arvosteluja, jotka vastaavat nykyisiä valintojasi

Mihin ongelmiin luennosta saa apua?

Luennon myötä opit ymmärtämään oman koirasi tapaa hahmottaa maailmaa sen ainutlaatuisten aistien kautta. Kun tiedät miten koira aistii, osaat helpommin kuvitella asiat ja tilanteet koiran näkökulmasta. Luennon avulla oppii käsittämään, miksi koira toimii joskus erikoisella tavalla ja luennolla viedään asiat aivan arkipäivän käytännön tasolle.

Kenelle luento sopii? 

Luento sopii kaikille koiranomistajille – sen voi katsoa missä tahansa vaiheessa koiran elämää. Luento sopii ihmisille, joita kiinnostaa koiran tapa aistia ja sen aistien erityispiirteet ja näiden vaikutus käytännön arkeen koiran kanssa.

Mitä luennolla opitaan?

Luennolla käydään läpi koiran aistit ja niiden erityispiirteet ja käytännön tilanteita ja esimerkkejä, joissa tietoa voi soveltaa. Luento on hyvä perusta koiran ymmärtämiselle – emme voi ymmärtää käyttäytymistä kunnolla, jos emme ymmärrä miten eläin ottaa tietoa maailmasta.

Luennoitsija

Luennoitsija on eläinten käyttäytymisneuvoja Jaana Pohjola (MSc, BSc), jolla on vankka kokemus monenlaisten koiraongelmien ratkomisesta. Monessa arjen ongelmassa koiran aistikokemukset jäävät vähälle huomiolle, vaikka ne saattavat olla ratkaisevassa osassa ongelmaa.

Käytännön toteutus

Kun ostat luentotallenteen, pääset katsomaan sen eläinkoulutus.fi-sivustolta ostohetkellä luomillasi tunnuksilla. Luento pysyy käytössäsi pysyvästi, joten voit kuunnella sen useita kertoja halutessasi. Luentotallenne on katsottavissa heti oston jälkeen.

Miksi tulla Jaanan oppiin?

Koiran aistit – luentotallenne