Koiran autoilun haasteet – luentotallenne

Onko koirallasi haasteita olla autossa? Haukkuuko koira autossa vain inhoaako se autoilua yli kaiken? Autoiluhaasteet ovat tyypillinen ongelma koirille, ja siihen liittyy monia tekijöitä. Koiraa voi auttaa monella tavalla autoiluhaasteissa.

39 €

0,0
Perustuu 0 arvosteluihin
5 tähteä
0%
4 tähteä
0%
3 tähteä
0%
2 tähteä
0%
1 tähti
0%
0 of 0 arvostelua

Pahoittelemme, ei arvosteluja, jotka vastaavat nykyisiä valintojasi

Mihin ongelmiin luennosta saa apua?

Luennolta saa apua koiran autoiluhaasteisiin. Mikäli koira haukkuu autossa tai pelkää autoilua, luennolta saa apua erilaisiin harjoituksiin ja lähestymistapoihin.

Kenelle luento sopii? 

Luento sopii erityisen hyvin sellaisille koiranomistajille, joilla on koira, joka kärsii autoilun haasteista tavalla tai toisella. Luento sopii ennaltaehkäiseväksi tai ongelmatilanteisiin.

Mitä luennolla opitaan?

Luennolla käydään läpi mitä autoiluhaasteet ovat ja mistä syistä ne johtuvat. Luennolla käydään konkreettisia tilanteita läpi ja autoiluhaasteiden ratkomiseen saa monia käytännön vinkkejä.

Luennoitsija

Luennoitsija on eläinten käyttäytymisneuvoja Jaana Pohjola (MSc, BSc), jolla on pitkä kokemus monenlaisten koiraongelmien liittyvien ongelmien ratkomisesta.

Käytännön toteutus

Kun ostat luentotallenteen, pääset katsomaan sen eläinkoulutus.fi-sivustolta ostohetkellä luomillasi tunnuksilla. Luento pysyy käytössäsi pysyvästi, joten voit kuunnella sen useita kertoja halutessasi. Luentotallenne on katsottavissa heti oston jälkeen.

Miksi tulla Jaanan oppiin?

Koiran autoilun haasteet – luentotallenne