Koiran itsehillintä – luentotallenne

Onko koirallasi huono itsehillintä? Tekeekö se huonoja ratkaisuja ollessaan väsynyt? Koirien itsehillintä on kuluva luonnonvara – koiralla ei ole kovin pitkäksi aikaa itsehillintää käytettävissään. Kuitenkin monissa tilanteissa painotetaan koiran itsehillintää ja sitä yritetään kehittää monenlaisilla malttiharjoituksilla – heikoin tuloksin. Kuuntele asiantuntijan luento aiheesta ja opi koiran itsehillinnästä enemmän!

39 €

0,0
Perustuu 0 arvosteluihin
5 tähteä
0%
4 tähteä
0%
3 tähteä
0%
2 tähteä
0%
1 tähti
0%
0 of 0 arvostelua

Pahoittelemme, ei arvosteluja, jotka vastaavat nykyisiä valintojasi

Mihin ongelmiin luennolta saa apua?

Luennosta on apua turhautuvien koirien omistajille. Kun ymmärtää itsehillinnän rajallisuuden ja mekanismin, on helpompi ymmärtää koiran toimintaa ja tukea koiraa sopivalla tavalla. Luennolla käydään läpi itsehillinnän olemusta ja muutamia erilaisia malttia kehittäviä ja turhautumista lieventäviä harjoituksia koirille.

Kenelle luento sopii? 

Luento soveltuu kaikenikäisten koirien omistajille, joita kiinnostaa koiran käyttäytyminen syvällisemmin. Luento on suunnattu erityisesti herkästi turhautuvien ja heikosta itsehillinnästä kärsivien koirien omistajille.

Mitä luennolla opitaan?

Luennolla opitaan miten koiran itsehillintä toimii ja miten se kuluu. Toisaalta käydään läpi, miten koiran itsehillintää voi parhaiten tukea ja harjoittaa.

Luennoitsija

Luennoitsija on eläinten käyttäytymisneuvoja Jaana Pohjola (MSc, BSc), jolla on kolmentoista vuoden kokemus monenlaisten koiraongelmien liittyvien ongelmien ratkomisesta.

Käytännön toteutus

Kun ostat luentotallenteen, pääset katsomaan sen eläinkoulutus.fi-sivustolta ostohetkellä luomillasi tunnuksilla. Luento pysyy käytössäsi pysyvästi, joten voit kuunnella sen useita kertoja halutessasi. Luentotallenne on katsottavissa heti oston jälkeen.

Miksi tulla Jaanan oppiin?

Koiran itsehillintä – luentotallenne