Koiran kynsien leikkaus – verkkokurssi kouluttajan tuella alkaen 16.1.2024

Miten haastavan koiran kynsien leikkaus tehdään?

Piiloutuuko koira sängyn alle kun kynsileikkurit kaivetaan esille? Joutuuko koiraa pitämään kiinni kynsienleikkuun ajan? Tai onko koira masentuneena paikoillaan kynsiä leikatessa, vaikka se haluaisi olla jossain ihan muualla? Ihmisen näkökulmasta koiran kynsien leikkaaminen on yksi asia, mutta koiralle se on isompi ja monipuolisempi yhtälö. Todella monen koiran ongelma on se, että niitä pelottaa useampi eri osa tai asia kynsienleikkuutilanteessa.

Koiran kynsien leikkaus – taistelusta vuoropuheluksi -verkkokurssi tarjoaa ratkaisuja kynsienleikkuun harjoitteluun kaikille koirille, joilla on syntynyt ikävä asenne leikkaamista kohtaan. Kurssista on hyötyä silloin, kun koira ei ollenkaan anna leikata kynsiä tai kun kynsien leikkaaminen aiheuttaa vastustelua.

Kurssilla opetellaan kynsien leikkaamista osa-alue kerrallaan ja vaiheittain. Harjoitukset ovat helppoja ja yksinkertaisia ja niiden avulla löydät ilon takaisin kynsienhoitoon. Kurssiin sisältyy kolme live-treenikertaa zoomissa, joissa käydään asiaa läpi kouluttajan kanssa ja harjoitellaan käytännössä omien koirien kanssa. Lisäksi pääset kysymään juuri sinun koirasi kohdalla askarruttavia asioita suoraan kouluttajalta.

Zoom-livetreenit järjestetään tiistaisin 16.1., 30.1. ja 13.2.2024 klo 18-19.

Tämän kurssin läpikäytyäsi sinulla on suunnitelma ja selkeät harjoitteet, joilla voit edetä koirasi kynsien leikkuussa. Tämä vuorovaikutteinen verkkokurssi sisältää laajan teoriamateriaalin ja harjoitukset kirjoitettuina auki ja lisäksi kolme yhteistapaamista kouluttajan kanssa, joista kaikista tulee tallenteet, jotka jäävät pysyvästi käyttöön!

129 €

0,0
Perustuu 0 arvosteluihin
5 tähteä
0%
4 tähteä
0%
3 tähteä
0%
2 tähteä
0%
1 tähti
0%
0 of 0 arvostelua

Pahoittelemme, ei arvosteluja, jotka vastaavat nykyisiä valintojasi

Mihin ongelmiin kurssista saa apua?

Kurssista saa apua koiran kynsien leikkaamiseen, jos koira pelkää, haluaa välttää kynsien leikkaamista, murisee kynsiä leikatessa tai nykii tassua pois. Kurssista saa apua, jos haluat rakentaa uudelleen koiran luottamusta kynsienleikkuuhetkeen. Mikäli olet jo kokeillut monella tavalla harjoitella kynsienleikkuuta, mutta kaipaisit vielä juuri sen teille sopivan tyyli, tämä kurssi auttaa siihen.

Kenelle kurssi sopii?

Kurssi sopii ihmisille, jotka eivät enää halua pakottaa koiraa tai leikata koiran kynsiä väkisin. Kurssi sopii koiranomistajille, joilla on halu tehdä asiat koiran ehdoilla ja palkitsemisen kautta. Kurssilla on kouluttajan tuki, joten jos kaipaat vuorovaikutteisuutta ja mahdollisuuksia kysyä, tämä kurssi on sinulle sopiva.

Erilaisia koiran pakottamiseen perustuvia vinkkejä on todella paljon, mutta todellisuudessa ne eivät auta varsinaiseen ongelman juurisyyhyn lainkaan. Koiraa ei voi pakottamalla opettaa siihen, että kynsienleikkuu on sille turvallista. Koiran käsittely on aina ihmisen arvovalinta. Tämä kurssi sopii erityisesti ihmisille, jotka haluavat ymmärtää ja hoitaa syitä koiran toiminnan taustalla, ei pelkästään peittää oiretta.

Mitä kurssilla opitaan?

Kurssilta saa vaihe-vaiheelta-ohjeet koiran kynsien leikkaamisen harjoitteluun koiralähtöisellä ja koiraa osallistavalla tavalla. Lisäksi sinulla on mahdollisuus saada henkilökohtaista ohjausta ja kysyä suoraan kouluttajalta vinkkejä harjoitteluun.

Kurssin kouluttaja

Kurssin kouluttaja on eläinten käyttäytymisneuvoja Jaana Pohjola, MSc. Jaana on kolmentoista vuoden ajan työskennellyt haastavien tapausten parissa ja opettanut koiralähtöistä kouluttamista. Jaana on ainutlaatuisen Kysytään koiralta ®️ -metodin kehittäjä.

Kurssi, johon kuuluu kouluttajan taustatuki

Kurssiin sisältyy kolme live-treenikertaa zoomissa, joissa käydään asiaa läpi kouluttajan kanssa ja harjoitellaan käytännössä omien koirien kanssa. Lisäksi pääset kysymään juuri sinun koirasi kohdalla askarruttavia asioita suoraan kouluttajalta.

Zoom-livetreenit järjestetään tiistaisin 16.1., 30.1. ja 13.2.2024 klo 18-19.

Käytännönasioita kurssista

Voit suorittaa kurssin itsenäisesti kuuntelemalla luentotallenteet ja katsomalla kurssin videot. Kurssin materiaalit ovat eläinkoulutus.fi-sivustolla heti oston jälkeen katsottavissa. Materiaali jää pysyvästi käyttöösi – pääset katsomaan sitä tunnuksilla, jotka oston yhteydessä itsellesi luot. Kurssin suorittamiseen tarvitsee vain nettiyhteyden. Materiaalit ovat videomuodossa. Kurssiin sisältyy kolme live-treenikertaa zoomissa, joissa käydään asiaa läpi kouluttajan kanssa ja harjoitellaan käytännössä omien koirien kanssa. Lisäksi pääset kysymään juuri sinun koirasi kohdalla askarruttavia asioita suoraan kouluttajalta. 

Miksi tulla Jaanan oppiin?

Koiran kynsien leikkaus – verkkokurssi kouluttajan tuella alkaen 16.1.2024

Zoom-linkit ja tallenteet

Rottweiler ojentaa tassuaan, jotta siltä voidaan leikata kynnet.

Koiran mukava asento helpottaa kynsien leikkaamista

Rottweiler ojentaa tassuaan, jotta siltä voidaan leikata kynnet.

Vuoropuhelun rakentaminen ja kynsien leikkaamisen harjoittelu