Koiran uni ja palautuminen – luentotallenne

Koira tarvitsee enemmän lepoa kuin ihminen ja levon puute vaikuttaa yllättävän monissa ongelmissa taustalla. Lepo on koiran perusoikeus, ja jotta voimme tämän perusoikeuden turvata, täytyy tietää enemmän koiran lajityypillisestä lepokäyttäytymisestä.

39 €

0,0
Perustuu 0 arvosteluihin
5 tähteä
0%
4 tähteä
0%
3 tähteä
0%
2 tähteä
0%
1 tähti
0%
0 of 0 arvostelua

Pahoittelemme, ei arvosteluja, jotka vastaavat nykyisiä valintojasi

Mihin ongelmiin luennosta saa apua?

Luento antaa kattavat tiedot siitä, miten ja kuinka paljon koiran pitäisi levätä ja millä tavalla koiran univaikeudet kuten univaje vaikuttaa koiran elämään. On koiria, joilla varsinainen ongelma on unen puute, ja on todella paljon koiria, joilla unenpuute on varsinaisen ongelman rinnalla suurena tekijänä.

Kenelle luento sopii? 

Luento sopii kaikille koiranomistajille, joita koiran hyvinvointi kiinnostaa ja jotka haluavat ymmärtää koiran käyttäytymistä monipuolisesti ja syvällisesti. Luento sopii erityisesti reaktiivisten koirien omistajille, rescuekoirien omistajille ja yksinolo-ongelmaisten koirien omistajille. 

Mitä luennolla opitaan?

Luennolla käydään läpi koiran normaali levontarve ja nukkumisen erityispiirteet. Lisäksi luennolla käsitellään sitä, mihin kaikkeen liian vähäinen lepo koiralla voi vaikuttaa ja mistä merkeistä sen voi huomata. Lisäksi käsitellään sitä, miten koiran saa lepäämään riittävästi ja palautumaan kunnolla.

Luennoitsija

Luennoitsija on eläinten käyttäytymisneuvoja Jaana Pohjola (MSc, BSc), jolla on kokemusta vuodesta 2010 monenlaisten koiraongelmien ratkomisesta. Levon merkitys on Jaanan lähestymistavassa erittäin tärkeässä roolissa, jopa tärkeämmässä kuin koulutukselliset ratkaisut.

Käytännön toteutus

Kun ostat luentotallenteen, pääset katsomaan sen eläinkoulutus.fi-sivustolta ostohetkellä luomillasi tunnuksilla. Luento pysyy käytössäsi pysyvästi, joten voit kuunnella sen useita kertoja halutessasi. Luentotallenne on katsottavissa heti oston jälkeen.

Miksi tulla Jaanan oppiin?

Koiran uni ja palautuminen – luentotallenne