Toukokuun ale! Kaikki kurssit -10% koodilla KEVAT10 - hyödynnä tarjous!

Koiran omat paikat ja häkki – luentotallenne

Arjen sujuvuuden kannalta olisi tärkeää, että koira osaisi mennä tarvittaessa omalle pedilleen ja pysyä siellä jonkin aikaa. Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi vieraiden tulo tai ihmisten ruokailutilanteet. Myös häkki on kätevä varuste, joka on helppo ottaa mukaan autoon ja reissuun. Harrastava koira taas joutuu odottamaan ja viettämään taukoa harjoituksissa – monelle koiralle tauon viettäminen on tylsää ja koirat eivät mielellään pysy tauolla tai ne alkavat haukkua ja vinkua häkissä. Omat paikat ovat koirille tärkeitä ja helpottavat ihmisten elämää, mutta niiden opettamiseen liittyy haasteita: monesti koira ei syystä tai toisesta halua olla omalla pedillään tai häkissä ja tästä syystä harjoittelu jää helposti kesken. 

Mikäli sinulla on koira, jonka haluaisit opettaa odottamaan omalla pedillä tai viihtymään häkissä, tämä luento on juuri sinulle.

39 €

0,0
Perustuu 0 arvosteluihin
5 tähteä
0%
4 tähteä
0%
3 tähteä
0%
2 tähteä
0%
1 tähti
0%
0 of 0 arvostelua

Pahoittelemme, ei arvosteluja, jotka vastaavat nykyisiä valintojasi

Mihin ongelmiin luennosta saa apua?

Luennolla käsitellään koiran oman paikan ja häkin opettamisen perusteita, hyötyjä ja tyypillisiä haasteita. Saat luennolta apua, jos et tiedä miten oman paikan tai häkin opettamista aloittaisit tai jos koirallasi on jokin ongelma liittyen häkissä tai omalla pedillä viihtymiseen.

Kenelle luento sopii? 

Luento sopii kaikille koiranomistajille, mitään taustaosaamista ei tarvita. Luento sopii pentujen omistajille ja kaikenrotuisille koirille sekä rescuekoirille. Mikäli haluat opettaa koirasi omalle pedille tai häkkiin jossakin tilanteessa, tämä luento sopii sinulle. 

Mitä luennolla opitaan?

Luennolla käydään vaihe vaiheelta läpi ohjeet ja harjoitukset, joiden avulla koiralle voi opettaa oman pedin sekä häkkiin menemisen ja siellä pysymisen. Luennolla käsitellään myös tyypillisiä haasteita, joihin harjoittelussa törmää ja käydään läpi ratkaisuja niihin.

Kouluttaja

Luennon pitää eläinten käyttäytymisneuvoja Jaana Pohjola, jolla on vankka kokemus sekä kotikoirien että harrastavien koirien kouluttamisesta ja monenlaisten haasteiden ratkomisesta.

Käytännönasioita

Voit katsoa luennon heti oston jälkeen. Luento jää pysyväti käyttöösi, joten voit palata siihen useita kertoja. Luento on videomuodossa.

Miksi tulla Jaanan oppiin?

Koiran omat paikat ja häkki – luentotallenne