Koiran riistavietti – luentotallenne

Onko koirallasi riistaviettiä, joka häiritsee lenkkeilyä? Toisilla koirilla riistavietti on toivottu asia, mutta tavalliselle kotikoiralle se on usein haasteellinen ilmiö, joka voi aiheuttaa vaaratilanteita.

19 €

Mihin ongelmiin luennosta saa apua?

Luennolta saa apua koiran riistavietin hallitsemiseen silloin, kun koiran riistavietti häiritsee lenkkeilyä.

Kenelle luento sopii? 

Luento sopii erityisen hyvin sellaisille koiranomistajille, joilla on riistaviettinen koira, joka kiihtyy riistan hajuista ja jäljistä voimakkaasti. Luento sopii ennaltaehkäiseväksi tai ongelmatilanteisiin.

Mitä luennolla opitaan?

Luennolla käydään läpi tekijöitä, jotka vaikuttavat riistavietin taustalla. Luennolla käsitellään, miten riistan aiheuttamaa turhautumista voidaan purkaa ja ehkäistä ja miten koiraa voi totuttaa riistaan niin, ettei kiihtyminen häiritsisi niin paljon koiran lenkkeilyä.

Luennoitsija

Luennoitsija on eläinten käyttäytymisneuvoja Jaana Pohjola (MSc, BSc), jolla on kolmentoista vuoden kokemus monenlaisten koiraongelmien liittyvien ongelmien ratkomisesta.

Käytännön toteutus

Kun ostat luentotallenteen, pääset katsomaan sen eläinkoulutus.fi-sivustolta ostohetkellä luomillasi tunnuksilla. Luento pysyy käytössäsi pysyvästi, joten voit kuunnella sen useita kertoja halutessasi. Luentotallenne on katsottavissa heti oston jälkeen.

Miksi tulla Jaanan oppiin?