Koiran teini-ikä: mitä omistajan pitäisi tietää – luentotallenne

Onko sinulla murrosikäinen koira, joka käyttäytyy oudolla tavalla? Koiran murrosikä tulee usein isona yllätyksenä pennunomistajille – pentu on niin harmiton ja kiltti, ja sitten yhtenä päivänä se taantuu ja pelkää kaikkea mahdollista, eikä tottele mitään. 

Murrosikä on tyypillinen tilanne, jossa koiran ja omistajan välit meinaavat kiristyä. Jotta yhteiselo saadaan toimimaan, on tärkeää ymmärtää, mitä murrosikä on koiralle.

19 €

0,0
Perustuu 0 arvosteluihin
5 tähteä
0%
4 tähteä
0%
3 tähteä
0%
2 tähteä
0%
1 tähti
0%
0 of 0 arvostelua

Pahoittelemme, ei arvosteluja, jotka vastaavat nykyisiä valintojasi

Mihin ongelmiin luennosta saa apua?

Luennolta saa apua teinikoiran kanssa elämiseen. Luento painottuu käytännön tilanteisiin murrosikäisen koiran kanssa, ja esimerkit ovat hyvin konkreettisia.

Kenelle luento sopii? 

Luento sopii erityisen hyvin sellaisille koiranomistajille, joilla on murrosikäinen, eli noin puolen vuoden tai vuoden ikäinen koira tai koiranpentu. Luento sopii kaiken rotuisten koirien ja rescue-koirien omistajille.

Mitä luennolla opitaan?

Luennolla käydään läpi, mitä murrosikä on koiran näkökulmasta ja millaisia ilmiöitä murrosikäisen koiran omistajana kannattaa varautua kohtaamaan. Luennolta saa konkreettisia käytännön vinkkejä murrosikäisen koiran kanssa toimimiseen.

Luennoitsija

Luennoitsija on eläinten käyttäytymisneuvoja Jaana Pohjola (MSc, BSc), jolla on kolmentoista vuoden kokemus monenlaisten koiraongelmien ratkomisista.

Käytännön toteutus

Kun ostat luentotallenteen, pääset katsomaan sen eläinkoulutus.fi-sivustolta ostohetkellä luomillasi tunnuksilla. Luento pysyy käytössäsi pysyvästi, joten voit kuunnella sen useita kertoja halutessasi. Luentotallenne on katsottavissa heti oston jälkeen.

Miksi tulla Jaanan oppiin?

Koiran teini-ikä: mitä omistajan pitäisi tietää – luentotallenne