Koiran valjaiden pukeminen mielekkääksi – luentotallenne

Valjaiden pukeminen on yllättävän yleinen ongelma – koira saattaa poistua takavasemmalle kun valjaat otetaan esiin. Tämä hämmentää omistajaa, kun valjaita pidetään koiralle miellyttävinä ja ergonomisina varusteina.

19 €

Mihin ongelmiin luennosta saa apua?

Luennolla käydään läpi, millä tavalla valjaita tai niiden pukemista vastustavan koiran kanssa voi päästä alkuun harjoittelussa, jotta valjaat saataisiin puettua yhteisymmärryksessä ja mielekkäällä tavalla.

Kenelle luento sopii? 

Luento sopii kaikille koiranomistajille, joita koiran hyvinvointi kiinnostaa ja jotka haluavat harjoitella valjaiden pukemista koiran kanssa ja koiran ehdoilla omaehtoisuutta kunnioittaen. Luento sopii koiranpentujen omistajille, rescuekoirien omistajille ja pelokkaiden koirien omistajille.

Mitä luennolla opitaan?

Luennolla käydään läpi mahdollisia syitä siihen, miksi koira vastustaa valjaiden pukemista. Lisäksi esitellään harjoittelun periaatteita ja harjoituksia, joilla valjaiden pukemisesta voi tehdä jälleen mielekästä.

Luennoitsija

Luennoitsija on eläinten käyttäytymisneuvoja Jaana Pohjola (MSc, BSc), joka on auttanut monenlaisten koiraongelmien ratkomisessa vuodesta 2010.

Käytännön toteutus

Kun ostat luentotallenteen, pääset katsomaan sen eläinkoulutus.fi-sivustolta ostohetkellä luomillasi tunnuksilla. Luento pysyy käytössäsi pysyvästi, joten voit kuunnella sen useita kertoja halutessasi. Luentotallenne on katsottavissa heti oston jälkeen.

Miksi tulla Jaanan oppiin?