Koiran valmistelu eläinlääkärikäynnille – luentotallenne

Koiran vieminen eläinlääkäriin on jännittävä ja stressaava tilanne. Olisi kuitenkin tärkeää, että käynneistä tulisi mielekkäitä sekä omistajalle että koiralle – mitä vähemmän stressaava käynti on, sitä helpommin koiran saa seuraavallakin kerralla lääkäriin. Eläinlääkärikäynnille voi valmistautua etukäteen, jotta käynti sujuisi mahdollisimman mukavasti.

39 €

0,0
Perustuu 0 arvosteluihin
5 tähteä
0%
4 tähteä
0%
3 tähteä
0%
2 tähteä
0%
1 tähti
0%
0 of 0 arvostelua

Pahoittelemme, ei arvosteluja, jotka vastaavat nykyisiä valintojasi

Mihin ongelmiin luennolta saa apua?

Luennolta saa apua eläinlääkäripelkoisen koiran kanssa toimimiseen eläinlääkärikäynin yhteydessä. Luennon jälkeen osaat suunnitella eläinlääkärikäynnin niin, että se on mahdollisimman vähän stressaava kokemus koiralle ja toisaalta osaat valmistella koiraa erilaisin harjoituksin kotona.

Kenelle luento sopii? 

Luento soveltuu kaikille koiranomistajille, jotka haluavat ymmärtää koiran käyttäytymistä syvällisemmin. Luento on tarkoitettu erityisesti eläinlääkäripelosta kärsivien koirien omistajille, mutta se sopii myös koiranpentujen omistajille. Luento sopii rescue-koirille sekä kaikenikäisille ja -rotuisille koirille.

Mitä luennolla opitaan?

Luennolla esitellään erilaisia keinoja, miten eläinlääkärikäyntiin voi valmistautua koiran kanssa. Luennolta saa konkreettiset käytännön vinkit siihen, millä eri tavoilla lääkärikäyntiä voi valmistella toisaalta eläinlääkärin kanssa neuvottelemalla ja toisaalta koiran kanssa harjoitellen kotona.

Luennoitsija

Luennoitsija on eläinten käyttäytymisneuvoja Jaana Pohjola (MSc, BSc), jolla on kolmentoista vuoden kokemus monenlaisten koiraongelmien liittyvien ongelmien ratkomisesta.

Käytännön toteutus

Kun ostat luentotallenteen, pääset katsomaan sen eläinkoulutus.fi-sivustolta ostohetkellä luomillasi tunnuksilla. Luento pysyy käytössäsi pysyvästi, joten voit kuunnella sen useita kertoja halutessasi. Luentotallenne on katsottavissa heti oston jälkeen.

Miksi tulla Jaanan oppiin?

Koiran valmistelu eläinlääkärikäynnille – luentotallenne