Koiranpennun hihnakäytös – luentotallenne

Koiranpennun hihnakäytös – pennun ulkoiluttaminen ja tyypillisimmät haasteet yhdessä luennossa. 

Koiranpentu voi olla energinen ja reipas ulkoilija tai sillä voi olla pidättyväisempi persoona, ja se kaipaa enemmän aikaa ja tukea maailman haltuunottoon. Pentuja on erilaisia, eikä ole yhtä oikeaa menettelytapaa ulkoiluttaa pentua. 

Pentu on erilainen kuin aikuinen koira ja tämä pitäisi huomioida pennun ulkoilutuksessa. Pentua pitäisi totuttaa erilaisiin ympäristöihin, mutta miten se tehdään jos pentu vain kiihtyy ja sinkoilee tai kieltäytyy liikkumasta ulkona kokonaan? Entä jos pentu puree hihnaa ja näykkii taluttajaa? Entä jos pentu syö kaiken matkan varrella löytämänsä? 

Eläinten käyttäytymisneuvojan luennolla käsitellään koiranpennun ulkoilutuksen ja hihnakäytöksen erityispiirteitä ja hihnakäytöksen opettamista. Luennolla käydään läpi yleisiä periaatteita koiranpennun ulkoilutukseen ja opeteltaviin taitoihin.

39 €

0,0
Perustuu 0 arvosteluihin
5 tähteä
0%
4 tähteä
0%
3 tähteä
0%
2 tähteä
0%
1 tähti
0%
0 of 0 arvostelua

Pahoittelemme, ei arvosteluja, jotka vastaavat nykyisiä valintojasi

Mihin ongelmiin luennolta saa apua?

Luennolta saa näkökulmaa koiranpennun ulkoiluttamiseen ja hihnakäytöksen opetteluun. Mikäli sinulla on pentu, jota lenkkeily pelottaa tai pentu, joka innostuu ja kiihtyy lenkillä, luennolta saat vinkkejä tilanteen ratkaisemiseen.

Kenelle luento sopii? 

Luento on suunniteltu kaikille pennunomistajille. Luento sopii perustietopaketiksi pennun ulkoilusta ja hihnakäytöksestä, mutta siinä käydään läpi myös erilaisia ongelmatilanteita, joita pennun kanssa ulkoilussa voi tulla.

Mitä luennolla opitaan?

Luennolla käydään läpi, miten pentua kannattaa ulkoiluttaa ja miten pennulle opetetaan hihnassa kulkemista. Lisäksi käsitellään erilaisia ongelmia, joita pennun ulkoilutuksessa voi ilmetä, kuten pelokkuutta, demonikohtauksia ja erilaisten aarteiden syömistä lenkin varrelta. 

Luennoitsija

Luennoitsija on eläinten käyttäytymisneuvoja Jaana Pohjola (MSc, BSc), jolla on pitkä kokemus monenlaisten koiraongelmien parista.

Käytännön toteutus

Kun ostat luentotallenteen, pääset katsomaan sen heti. Luento löytyy sivustolta kohdasta “kurssini” kun olet kirjautuneena. Luento säilyy käytössäsi pysyvästi, joten voit palata sen pariin. Voit katsoa luennon, mutta se toimii myös kuunneltavana versiona, eli diojen seuraaminen ruudulta ei ole välttämätöntä.

Miksi tulla Jaanan oppiin?

Koiranpennun hihnakäytös – luentotallenne