Koiranpennun hyvä arki – luentotallenne

Koiranpennun kanssa ei ole kiire opetella istumista ja maahanmenoa, vaan ensimmäiset viikot uudessa kodissa pitäisi käyttää sosiaalistamiseen ja vahvojen rutiinien luomiseen. Koiranpennulle tärkeintä on hyvä suhde perheeseen, turvallisuus ja perustarpeet. 

Opi eläinten käytösneuvojan kokonaisvaltaisesti asioita pohjustavalta luennolta, mikä on kaikista tärkeintä koiranpennun kanssa. Luennon kesto on 1h 27min.

39 €

0,0
Perustuu 0 arvosteluihin
5 tähteä
0%
4 tähteä
0%
3 tähteä
0%
2 tähteä
0%
1 tähti
0%
0 of 0 arvostelua

Pahoittelemme, ei arvosteluja, jotka vastaavat nykyisiä valintojasi

Mitä hyötyä luennosta on?

Luennon kuunneltuasi opit ajattelemaan asioita koiranpennun näkökulmasta. Opit, miten tärkeää on huolehtia pennun hyvästä arjesta ja sen eri elementeistä. Luennolla käydään läpi asioita, jotka ovat pennun kotiutumisen kannalta erittäin tärkeitä. Tätä luentoa suositellaan jokaiselle pennunomistajalle.

Kenelle luento sopii? 

Luento sopii kaikille pennunomistajille – mikäli olet hankkimassa pentua tai pentu on tulossa kotiin, tämä luento sopii sinulle.

Mitä luennolla opitaan?

Luennolla käydään läpi koiran ikävaiheita keskittyen pennun sosiaalistamiseen uudessa kodissa. Luennolla käydään läpi miten rutiinit vaikuttavat pennun elämään ja miten niitä voi hyödyntää koiranpennun kanssa. Luennolla käydään läpi, mitä pennun sosiaalistaminen on konkreettisesti.

Luennoitsija

Luennoitsija on eläinten käyttäytymisneuvoja Jaana Pohjola (MSc, BSc), jolla on kolmentoista vuoden kokemus monenlaisten koiraongelmien ratkomisesta. Koiranpennun elämän kannalta omistajan tietoisuus on tärkein vaikuttava asia ja sosiaalistaminen käytännön tekoina on Jaanalle tärkeää.

Käytännön toteutus

Kun ostat luentotallenteen, pääset katsomaan sen eläinkoulutus.fi-sivustolta ostohetkellä luomillasi tunnuksilla. Luento pysyy käytössäsi pysyvästi, joten voit kuunnella sen useita kertoja halutessasi. Luentotallenne on katsottavissa heti oston jälkeen.

Miksi tulla Jaanan oppiin?

Koiranpennun hyvä arki – luentotallenne