Toukokuun ale! Kaikki kurssit -10% koodilla KEVAT10 - hyödynnä tarjous!

Koiranpennun perustaidot – luentotallenne

Toisaalta pentua pitäisi sosiaalistaa ja toisaalta sille pitäisi opettaa liuta uusia tärkeitä taitoja. Pennun kanssa opetettavien asioiden lista on pitkä, ja joskus voi tuntua uuvuttavalta ja hämmentävältä, kun ei tiedä, mistä aloittaa. 

Mitä kokenut ja paljon ongelmatilanteita nähnyt eläinten käyttäytymisneuvoja suosittelee opettamaan pennulle ensimmäisenä? Miten pennun tärkeimmänt taidot opetetaan? Kuuntele asiantuntijaluento! Kesto on 1h.

39 €

0,0
Perustuu 0 arvosteluihin
5 tähteä
0%
4 tähteä
0%
3 tähteä
0%
2 tähteä
0%
1 tähti
0%
0 of 0 arvostelua

Pahoittelemme, ei arvosteluja, jotka vastaavat nykyisiä valintojasi

Mitä hyötyä luonnosta on?

Saat luennolta apua koiranpennun ymmärtämiseen ja siihen valintaan, mitä asioita pennulle kannattaa opettaa nopeasti ja mitkä asiat voivat odottaa pidempään. Mikäli pähkäilet oman pentusi kanssa tai ennen pennun tuloa, mitä sille olisi hyvä opettaa, tämä luento on sinulle sopiva.

Kenelle luento sopii? 

Luento soveltuu erityisesti sellaisille ihmisille, joita kiinnostaa koiran hyvinvointi laajasti ja koiran käyttäytyminen syvällisesti. Luento on hyvää peruspohdintaa koiranpennun omistajalle, joka haluaa itse miettiä asioita ja tarjota pennulle parhaat eväät elämän alkuun.

Mitä luennolla opitaan?

Luennolla käsitellään kaikkia niitä elementtejä ja tekijöitä, joita pennun opettamisessa on otettava huomioon. Opit luennon perusteella itse pohtimaan, mikä on omalle pennullesi ja itsellesi tärkeää ja tarpeellista. Luennolla ei keskitytä siihen, mitä yksittäisiä temppuja pennun pitäisi oppia, vaan siihen, millaisia taitoja pentu tarvitsee elämässään ihmisten kanssa.

Luennoitsija

Luennoitsija on eläinten käyttäytymisneuvoja Jaana Pohjola (MSc, BSc), jolla on kolmentoista vuoden kokemus monenlaisten koiraongelmien ratkomisesta.

Käytännön toteutus

Kun ostat luentotallenteen, pääset katsomaan sen eläinkoulutus.fi-sivustolta ostohetkellä luomillasi tunnuksilla. Luento pysyy käytössäsi pysyvästi, joten voit kuunnella sen useita kertoja halutessasi. Luentotallenne on katsottavissa heti oston jälkeen.

Miksi tulla Jaanan oppiin?

Koiranpennun perustaidot – luentotallenne