Toukokuun ale! Kaikki kurssit -10% koodilla KEVAT10 - hyödynnä tarjous!

Koiranpennun sosiaalistaminen ja ympäristöoppi – opas pennunomistajille

Onko teille tulossa koiranpentu? Haluaisitko sosiaalistamiseen taustatukea ja näkökulmaa? Haluaisitko konkretiaa sosiaalistamiseen pennun ominaispiirteet huomioiden? Eläinten käyttäytymisneuvojan sosiaalistamispaketti antaa sinulle selkeät ohjeet siitä, millä tavalla koiranpentua totutetaan erilaisiin asioihin. 

Oppaasta saa konkreettiset ja selkeät vinkit koiranpennun sosiaalistamiseen. Opas vastaa kysymyksiin: 

Mitä sosiaalistaminen on? 

Miten sitä tehdään käytännössä? 

Miten harjoittelu sopeutetaan erilaisille pennuille? 

Mihin kaikkeen pentua pitää totuttaa ja miten tämä käytännössä tehdään? 

Sosiaalistaminen ei ole vain sitä, että koiranpentua pidetään mukana joka paikassa. Se on suunnitelmallista ja tavoitteellista toimintaa, jonka tavoitteena on auttaa pentua selviytymään maailmassa mahdollisimman vähällä stressillä. Sosiaalistumisen herkkyyskaudella tehty tavoitteellinen työ tuottaa hedelmää ja sen vaikutukset kantavat koiran loppuelämän ajan. 

Sosiaalistamisen puutteet näkyvät koirissa stressinä ja pelkotiloina monenlaisissa tilanteissa, kuten toisten koirien kanssa ja ihmisten kanssa. Pahimmillaan puutteellinen sosiaalistaminen johtaa aggressiiviseen käyttäytymiseen. 

Opas sisältää luennon pennun sosiaalistamisesta käytännössä ja erilaisista haasteista siinä. Lisäksi oppaaseen sisältyy kirjallinen ladattava tiedosto, joka neuvoo esimerkiksi mihin asioihin kannattaa keskittyä, ja taulukko, jonka avulla voit seurata pennun sosiaalistamisprosessia. Opas sisältää ne konkreettiset työkalut, joita ilmaisissa sosiaalistamisohjeissa ei ole. 

39 €

0,0
Perustuu 0 arvosteluihin
5 tähteä
0%
4 tähteä
0%
3 tähteä
0%
2 tähteä
0%
1 tähti
0%
0 of 0 arvostelua

Pahoittelemme, ei arvosteluja, jotka vastaavat nykyisiä valintojasi

Mihin ongelmiin oppaasta saa apua?

Oppaasta saa konkreettiset ja selkeät vinkit koiranpennun sosiaalistamiseen. Opas vastaa kysymyksiin: 

  • Mitä sosiaalistaminen on? 
  • Miten sitä tehdään käytännössä? 
  • Miten harjoittelu sopeutetaan erilaisille pennuille? 
  • Mihin kaikkeen pentua pitää totuttaa ja miten tämä käytännössä tehdään?

Kenelle opas sopii? 

Opas on suunniteltu koiranpennun omistajille ja pennun hankintaa suunnitteleville ihmisille, joita kiinnostaa pennun hyvinvointi ja jotka haluavat konkreettisia työkaluja pennun sosiaalistamiseen. Opas sopii kaikenrotuisten pentujen omistajille. Oppaan toimet on suunniteltu tehtäviksi 7-13 viikkoisten pentujen kanssa, joten erityisen hyödyllinen opas on vasta kotiutuneiden pentujen omistajille. Jos vain pystyt, kannattaa tutustua oppaaseen jo ennen pennun tuloa kotiin!

Luennoitsija

Luennoitsija on eläinten käyttäytymisneuvoja Jaana Pohjola (MSc, BSc), jolla on pitkä kokemus monenlaisten koiraongelmien parista.

Käytännön toteutus

Kun ostat oppaan, pääset katsomaan sen heti. Luento löytyy sivustolta kohdasta “kurssini” kun olet kirjautuneena. Materiaali säilyy käytössäsi pysyvästi, joten voit palata sen pariin. Voit katsoa luennon, mutta se toimii myös kuunneltavana versiona, eli diojen seuraaminen ruudulta ei ole välttämätöntä. Kirjallinen opas on pdf-muodossa ladattavana tiedostona, kuten myös sosiaalistamistaulukko.

Miksi tulla Jaanan oppiin?

Koiranpennun sosiaalistaminen ja ympäristöoppi – opas pennunomistajille

Johdanto ja esittely

Sosiaalistamisopas