Koiranpennun yksinoloharjoittelu – luentotallenne

Koiranpennun yksinoloharjoittelu on tärkeää ja se voi joskus aiheuttaa omistajalle kysymyksiä: minkä ikäisenä harjoittelun voi aloittaa? Miten pentua valmistellaan yksinoloon? Miten yksinoloharjoittelu käytännössä tapahtuu?

Opi käytännönläheisen asiantuntijaluennon avulla!

39 €

0,0
Perustuu 0 arvosteluihin
5 tähteä
0%
4 tähteä
0%
3 tähteä
0%
2 tähteä
0%
1 tähti
0%
0 of 0 arvostelua

Pahoittelemme, ei arvosteluja, jotka vastaavat nykyisiä valintojasi

Mitä höytyä saat luennosta?

Luennolta saa apua koiranpennun yksinoloharjoitteluun ja sen suunnitteluun koiran ehdoilla. Luennosta saa tukea ja vahvistusta omalle tyylilleen, ja mahdollisia lisävinkkejä, joita voi koiranpennun yksinoloharjoittelussa hyödyntää.

Kenelle luento sopii? 

Luento soveltuu kaikille koiranpentujen omistajille, joilla yksinoloharjoittelu on ajankohtaista. Luento sopii myös sellaisille omistajille, joiden pennuilla esiintyy haasteita yksinolon harjoittelussa. Luento sopii kaikenrotuisille koirille.

Mitä opit luennolta?

Luennolla käsitellään koiranpennun yksinoloharjoittelua käytännössä. Luennolla käsitellään sitä, miten ja milloin yksinoloharjoittelu on hyvä aloittaa, ja millä tavalla harjoittelua kannattaa tehdä. Lisäksi käydään läpi, mitä voi tehdä, jos harjoittelu ei etene toivotulla tavalla.

Luennoitsija

Luennoitsija on eläinten käyttäytymisneuvoja Jaana Pohjola (MSc, BSc).

Käytännön toteutus

Kun ostat luentotallenteen, pääset katsomaan sen eläinkoulutus.fi-sivustolta ostohetkellä luomillasi tunnuksilla. Luento pysyy käytössäsi pysyvästi, joten voit kuunnella sen useita kertoja halutessasi. Luentotallenne on katsottavissa heti oston jälkeen.

Miksi tulla Jaanan oppiin?

Koiranpennun yksinoloharjoittelu – luentotallenne