Kun kotiin tulee vieraita ja koiran galaksit räjähtää – verkkokurssi kouluttajan tuella alkaa 16.1.2024

Koira haukkuu tai murisee vieraille? Vai tervehtiikö se vieraat hyppimällä ja kaatamalla heidät? Onko koira täysin pois hallinnasta kun vieraita tulee, eikä paikoillaan odottaminen tule kysymykseenkään? 

Vieraiden tulo kotiin ei ole millekään koiralle neutraali tilanne, vaan hyvin tunteikas tapahtuma joko hyvässä tai pahassa. Kun koira vahtii vieraita haukkuen karvat pystyssä tai hyppii innoissaan heitä vasten täysin hallitsemattomasti, koiran omistaja häpeää ja pohtii, mikä on mennyt vikaan. 

Vieraiden kohtaaminen maltilla on jokaisen koiranomistajan toive, mutta se ei ole niin helppo toteuttaa. Koiralla alkaa liittyä vieraiden tuloon suuria tunteita, ja nämä tunteet saattavat olla syy siihen, miksi koulutuksesta huolimatta tilanne ei edisty. 

Tämä kurssi sisältää kattavan tietopaketin siitä, miten vieraiden tuloa varten voi harjoitella ja lisäksi 3 ryhmätapaamista kouluttajan kanssa. Kyseessä on etäkurssi eli voit osallistua mistä päin Suomea tahansa!

149 €

0,0
Perustuu 0 arvosteluihin
5 tähteä
0%
4 tähteä
0%
3 tähteä
0%
2 tähteä
0%
1 tähti
0%
0 of 0 arvostelua

Pahoittelemme, ei arvosteluja, jotka vastaavat nykyisiä valintojasi

Mitä kurssista saa? 

Kurssin myötä opit ymmärtämään, mikä koiraasi motivoi niissä tilanteissa, kun se kohtaa vieraita ja galaksit räjähtävät. Kurssi tarjoaa selkeän toimintamallin siihen, miten vieraiden tulon ja kohtaamisen voi tehdä mahdollisimman helpoksi konkreettisten ohjeiden myötä. Opit siis lukemaan koiraasi paremmin ja toisaalta auttamaan sitä tehokkaimmalla mahdollisella tavalla.

Kenelle kurssi sopii? 

Kurssi sopii kaikille koiranomistajille, joiden koira (tai koirat) kiihtyvät vieraiden tullessa kotiin. Kurssi sopii koiranpennunomistajille, aikuisten koirien omistajille sekä monikoiratalouksille. Kurssi sopii erityisesti sellaisille omistajille, joilla on kiinnostus auttaa koiraa tilanteissa ja ymmärtää mistä koiran toiminta kumpuaa.

Mitä kurssi sisältää? 

Kurssi sisältää konkreettiset ohjeet selostettujen treenivideoiden muodossa siihen, miten erilaiset koirat opetetaan tervehtimään ihmisiä. Lisäksi kurssi sisältää luennot, joilla kerrotaan, mistä tervehtimisen vaikeudessa on kyse ja miten tilannetta voi käytännön tasolla ja monipuolisesti helpottaa. 

Kurssiin kuuluu kolme zoom-tapaamista, joissa treenataan ja voit kysyä omasta tilanteestasi. Zoom-tapaamiset tallennetaan, joten voit kuunnella ne, vaikka et pääse paikalle. Tapaamiset pidetään tiistaisin klo 19.30-20.30:

  • 16.1.
  • 30.1.
  • 13.2.

Kouluttaja

Kurssin kouluttaja on Jaana Pohjola, joka on työskennellyt haastavien koiraongelmien parissa vuodesta 2010 asti.

Käytännön asioita kurssista

Saat materiaalin heti oston jälkeen käyttöösi. Materiaali jää pysyvästi käyttöön, joten voit palata siihen uudelleen ja uudelleen. 

Miksi tulla Jaanan oppiin?

Kun kotiin tulee vieraita ja koiran galaksit räjähtää – verkkokurssi kouluttajan tuella alkaa 16.1.2024

Koira hyppii vieraita vasten

Koira vahtii ja haukkuu vieraita

Miten koiran saa rauhoittumaan kun vieraat ovat sisällä?

Hyviä käytäntöjä vieraiden tuloon-luento