Reaktiivinen harrastuskoira – käsittely ja luoksepäästävyys – luentotallenne

Onko sinulla reaktiivinen harrastuskoira, jonka mielenmaisemaa haluaisit ymmärtää paremmin? Reaktiivisen koiran kanssa harrastaminen pohjautuu perustan päälle ja perusta syntyy koiran hyvästä arjesta. Koiran omaehtoinen käsittely parantaa luottamussuhdetta ja koiran elämänlaatua ja omaehtoinen luoksepäästävyys on tärkeää kaikissa harrastuslajeissa.

Melkein kaikkiin harrastuslajeihin kuuluu luoksepästävyys tai koiran mittaus. Moni koira suhtautuu vieraisiin ihmisiin varauksella, jolloin se voi luoksepäästävyystilanteissa murista tai väistää tuomaria. Harrastavalle koiralle voi ja kannattaa opettaa luoksepäästävyyttä omaehtoisesti, eli hauskana temppuna. Väkisin syöttäminen ja kiinnipito harvoin tuottavat toivottuja tuloksia, ja koiran reaktio voi ajan mittaan pahentua, jos tilannetta ei pureta. Luennolla käydään läpi konkreettiset periaatteet luoksepäästävyyden ja omaehtoisen käsittelyn kannalta.

39 €

0,0
Perustuu 0 arvosteluihin
5 tähteä
0%
4 tähteä
0%
3 tähteä
0%
2 tähteä
0%
1 tähti
0%
0 of 0 arvostelua

Pahoittelemme, ei arvosteluja, jotka vastaavat nykyisiä valintojasi

Mihin ongelmiin luennosta saa apua?

Luennosta saa kattavat tiedot koiran omaehtoisen käsittelyn rakentamiseen kotona ja varsinkin suhteessa koiraharrastuslajien luoksepäästävyys-osioon. Saat vinkit luoksepäästävyyden rakentamiseen reaktiivisen ja mahdollisesti ihmisiä kohtaan varauksellisen koiran kanssa.

Kenelle luento sopii? 

Luento sopii erityisen hyvin sellaisille koiranomistajille, joilla on jo osaamista koiran käyttäytymisestä ja kouluttamisesta. Luento soveltuu erityisesti reaktiivisten harrastuskoirien omistajille rodusta ja harrastettavasta lajista riippumatta.

Mitä luennolla opitaan?

Luennolla käsitellään omaehtoista käsittelyä eli arkisia hoitotoimia ja varsinkin koiraharrastuslajeissa tarpeellista vieraan ihmisen koskettamista ja käsittelyä. Luoksepäästävyysharjoitteluun saa luennolta selkeät ja konkreettisest ohjeet.

Luennoitsija

Luennoitsija on eläinten käyttäytymisneuvoja Jaana Pohjola (MSc, BSc), jolla on vankka kokemus monenlaisten koiraongelmien ja varsinkin reaktiivisuuteen liittyvien ongelmien ratkomisesta.

Käytännön toteutus

Luento pysyy käytössäsi pysyvästi, joten voit kuunnella sen useita kertoja halutessasi. Luentotallenne on katsottavissa heti oston jälkeen.

Miksi tulla Jaanan oppiin?

Reaktiivinen harrastuskoira – käsittely ja luoksepäästävyys – luentotallenne