Reaktiivinen harrastuskoira – lajityypilliset tarpeet ja lepo – luentotallenne

Onko sinulla reaktiivinen harrastuskoira, jonka mielenmaisemaa haluaisit ymmärtää paremmin? Reaktiivisen koiran kanssa harrastaminen pohjautuu perustan päälle ja perusta syntyy koiran hyvästä arjesta. Oman koiran käyttäytymistä pitäisi arvioida joskus ulkopuolisen silmin, silloin avautuu uusia näkökulmia.

Reaktiiviselle koiralle lepo ja kuormituksen säätely on erityisen tärkeää – mitä väsyneempi koira on, sitä voimakkaampia sen reaktiot ovat. Useinkaan reaktiivinen koira ei itse osaa säädellä lepoaan riittävästi, vaan tarvitsee siihen omistajan apua. Luennolla käydään konkreettisesti läpi koiran aikabudjettia ja käyttäytymisen ja hyvinvoinnin mittaamista.

39 €

0,0
Perustuu 0 arvosteluihin
5 tähteä
0%
4 tähteä
0%
3 tähteä
0%
2 tähteä
0%
1 tähti
0%
0 of 0 arvostelua

Pahoittelemme, ei arvosteluja, jotka vastaavat nykyisiä valintojasi

Mihin ongelmiin luennosta saa apua?

Luennosta saa apua reaktiivisen koiran kanssa elämiseen ja koiran käyttäytymisen ymmärtämiseen. Luento on todella tuhti paketti koiran hyvinvoinnista ja lajityypillisestä käyttäytymisestä, koiran levontarpeesta ja kuormituksen arvioinnista.

Kenelle luento sopii? 

Luento sopii erityisen hyvin sellaisille koiranomistajille, joilla on jo osaamista koiran käyttäytymisestä ja kouluttamisesta. Luento soveltuu erityisesti reaktiivisten harrastuskoirien omistajille rodusta ja harrastettavasta lajista riippumatta.

Mitä luennolla opitaan?

Luennolla käydään läpi erityisesti reaktiivisen koiran näkökulmasta, miten koiran hyvinvointia voi arvioida ja miten arjen rutiinit vaikuttavat koiraan. Lisäksi käydään läpi sitä, miten oman koiran kuormitusta voi arvioida ja miten siihen vaikuttaa esimerkiksi koiran levon määrä.

Luennoitsija

Luennoitsija on eläinten käyttäytymisneuvoja Jaana Pohjola (MSc, BSc), jolla on vankka kokemus monenlaisten koiraongelmien ja varsinkin reaktiivisuuteen liittyvien ongelmien ratkomisesta. 

Käytännön toteutus

Luento pysyy käytössäsi pysyvästi, joten voit kuunnella sen useita kertoja halutessasi. Luentotallenne on katsottavissa heti oston jälkeen.

Miksi tulla Jaanan oppiin?

Reaktiivinen harrastuskoira – lajityypilliset tarpeet ja lepo – luentotallenne