Reaktiivinen harrastuskoira – palautuminen ja virikkeet -luentotallenne

Onko sinulla reaktiivinen harrastuskoira, jonka mielenmaisemaa haluaisit ymmärtää paremmin? Reaktiivisen koiran kanssa harrastaminen pohjautuu perustan päälle ja perusta syntyy koiran hyvästä arjesta. Koiran palautumisen työkaluna virikkeillä on suuri merkitys, itse asiassa virikkeet ovat ensisijainen tapa vaikuttaa koiran hyvinvointiin.

Palautuminen on tärkeää harrastavalle koiralle ja varsinkin reaktiiviselle koiralle sekä pitkällä aikavälillä että kiihdyttävien tilanteiden, kuten ohitusten jälkeen. Kun tuntee oman koiransa, osaa sopeuttaa harjoitukset ja palautumisen sille sopivalle tasolle. Luennolla esitellään palautumisen eri keinoja ja eri virikeryhmät ja runsaasti käytännön konkreettisia ideoita koiran palautumisen tukemiseen.

39 €

0,0
Perustuu 0 arvosteluihin
5 tähteä
0%
4 tähteä
0%
3 tähteä
0%
2 tähteä
0%
1 tähti
0%
0 of 0 arvostelua

Pahoittelemme, ei arvosteluja, jotka vastaavat nykyisiä valintojasi

Mihin ongelmiin luennosta saa apua?

Luennosta saa apua reaktiivisen koiran kanssa elämiseen ja koiran käyttäytymisen ymmärtämiseen. Luento on todella tuhti paketti koiran palautumisen tukemisesta ja virikkeiden käytöstä. Luennolta saa kotona sovellettavia käytännön virikevinkkejä.

Kenelle luento sopii? 

Luento sopii erityisen hyvin sellaisille koiranomistajille, joilla on jo osaamista koiran käyttäytymisestä ja kouluttamisesta. Luento soveltuu erityisesti reaktiivisten harrastuskoirien omistajille rodusta ja harrastettavasta lajista riippumatta.

Mitä luennolla opitaan?

Luennolla käydään läpi erityisesti reaktiivisen koiran näkökulmasta, miten koiran palautumista voidaan tukea ja arvioida. Lisäksi käydään läpi sitä, miten omalle koiralle voi valita sopivat palautumista lisäävät elementit.

Luennoitsija

Luennoitsija on eläinten käyttäytymisneuvoja Jaana Pohjola (MSc, BSc), jolla on vankka kokemus monenlaisten koiraongelmien ja varsinkin reaktiivisuuteen liittyvien ongelmien ratkomisesta.

Käytännön toteutus

Kun ostat luentotallenteen, pääset katsomaan sen heti. Luento pysyy käytössäsi.

Miksi tulla Jaanan oppiin?

Reaktiivinen harrastuskoira – palautuminen ja virikkeet -luentotallenne