Remmirähjäyksen syyt -luentotallenne

Rähjääkö koirasi remmissä? Räyhääminen ei ole se varsinainen ongelma, vaan pikemminkin oire tai seuraus varsinaisista juurisyistä. On tärkeää tunnistaa syyt koiran käyttäytymisen taustalla, jotta voi auttaa koiraa oikealla tavalla.

Kuuntele eläinten käytösneuvoja Jaana Pohjolan luento remmirähjäyksen syistä!

19 €

0,0
Perustuu 0 arvosteluihin
5 tähteä
0%
4 tähteä
0%
3 tähteä
0%
2 tähteä
0%
1 tähti
0%
0 of 0 arvostelua

Pahoittelemme, ei arvosteluja, jotka vastaavat nykyisiä valintojasi

Mihin ongelmiin luennolta saa apua?

Luennon kuunneltuasi ymmärrät paremmin tyypillisiä syitä remmirähjäämisen taustalla. Kun ymmärrät käytöksen taustasyyt, pystyt vaikuttamaan siihen parhaiten! Saat liudan ajatuksia ja ideoita, joilla voit helpottaa koirasi oloa ja jotka auttavat sinua itseäsikin suhtautumaan tilanteeseen rakentavasti.

Kenelle luento sopii? 

Luento soveltuu kaikille koiranomistajille, jotka haluavat ymmärtää koiran käyttäytymistä mahdollisimman syvällisesti ja kokonaisvaltaisesti. Luento on tarkoitettu remmirähjäämisestä kärsivien koirien omistajille koiran rotuun ja ikään katsomatta. Luento sopii myös ennaltaehkäiseväksi tietopaketiksi nuoren koiran tai koiranpennun omistajalle.

Mitä luennolla opitaan?

Luennolla käydään läpi koiran remmirähjäämiseen vaikuttavia tekijöitä ja opitaan ylipäätään tuntemaan koiraa eläinlajina. Remmirähjästä syytetään usein koiran omistajaa, vaikka remmirähjäämiseen vaikuttaa moni muukin tekijä. Näitä tekijöitä tunnistamalla on mahdollista suhtautua koiran remmirähjäämiseen rakentavalla tavalla ja auttaa koiraa oikein.

Luennoitsija

Luennoitsija on eläinten käyttäytymisneuvoja Jaana Pohjola (MSc, BSc), jolla on monipuolisen koulutustaustansa ohella yli 13 vuoden käytännön kokemus erilaisista koiraperheiden ongelmista. Hihnakäytös ja lenkkeilyn haasteet ovat olleet Jaanan edistyksellisen uran keskiössä.

 

Käytännön toteutus

Luentotallenne on kaikille ilmainen ja se katsottavissa heti. Luento pysyy käytössäsi pysyvästi, joten voit kuunnella sen useita kertoja halutessasi. 

Miksi tulla Jaanan oppiin?

Remmirähjäyksen syyt -luentotallenne