Tunnista ja auta pelokasta koiraa – luentotallenteet

Pelko on koirille hyvin arkipäiväinen tunne. Pelko ei aina tarkoita sitä, että koira tärisee häntä koipien välissä, vaan pelko ilmenee monella tavalla arjessa. On tärkeää ymmärtää ja tunnistaa koiran pelko, jotta osaa auttaa sitä oikealla tavalla. Moni koiran käyttäytyminen kumpuaa pelosta, ja siksi on tärkeää opetella tuntemaan oman koiran käyttäytyminen.

Sisältää asiantuntijaluennot: Koiran pelon tunnistaminen (1h 44min) ja Miten voin auttaa pelokasta koiraa (1h 33min).

39 €

0,0
Perustuu 0 arvosteluihin
5 tähteä
0%
4 tähteä
0%
3 tähteä
0%
2 tähteä
0%
1 tähti
0%
0 of 0 arvostelua

Pahoittelemme, ei arvosteluja, jotka vastaavat nykyisiä valintojasi

Mihin ongelmiin luennoista saa apua?

Luennosta saa apua tilanteisiin, joissa koira ilmentää pelkoa, eli rähjää tai hyökkäilee karvat pystyssä, murisee tai pakenee tilanteesta. Luennosta saa apua, kun on tavoitteena oppia auttamaan pelokasta koiraa eri tilanteissa.

Kenelle luennot sopivat? 

Luento sopii erityisen hyvin pennunomistajille, rescue-koirien omistajille sekä reaktiivisten koirien omistajille. Jokainen koira ilmentää pelkoa jossakin tilanteissa, joten luento on myös hyvä yleissivistävä tietoisku koiran pelkokäyttäytymisestä.

Mitä opit luennoista?

Luennoilla käydään läpi, millainen tunne pelko on ja miten eri tavoin koira voi sitä ilmentää. Toisella luennolla käydään konkreettisia tilanteita läpi siitä näkökulmasta, miten pelokasta koiraa voi auttaa mahdollisimman tehokkaalla tavalla.

Luennoitsija

Luennoitsija on eläinten käyttäytymisneuvoja Jaana Pohjola (MSc, BSc), jolla on kolmentoista vuoden kokemus monenlaisten koiraongelmien ja varsinkin pelkoon liittyvien ongelmien ratkomisesta.

Käytännön toteutus

Kun ostat luentotallenteet, pääset katsomaan ne eläinkoulutus.fi-sivustolta ostohetkellä luomillasi tunnuksilla. Luennot pysyvät käytössäsi pysyvästi, joten voit kuunnella ne useita kertoja halutessasi. Luentotallenteet ovat katsottavissa heti oston jälkeen.

Miksi tulla Jaanan oppiin?

Tunnista ja auta pelokasta koiraa – luentotallenteet