Tyytyväinen kissa, onnellinen omistaja -superkurssi

Tyytyväinen kissa, onnellinen omistaja -verkkokurssi on laaja tietopankki kissan käyttäytymisestä, kouluttamisesta ja hyvinvoinnista. Kurssi on perustietopaketti kissan kanssa elämiseen ja se sisältää paljon materiaalia kissan pitämiseen tyytyväisenä elämäänsä ja ihmisen ja kissan vuorovaikutuksen parantamiseen.

Kurssin aiheita:

  • Kissan virikkeet ja stressinhallinta
  • Kissojenväliset suhteet ja kissojen tutustuttaminen
  • Kissan käsittely ja hoito
  • Kissan kouluttaminen virikemielessä

59 €

0,0
Perustuu 0 arvosteluihin
5 tähteä
0%
4 tähteä
0%
3 tähteä
0%
2 tähteä
0%
1 tähti
0%
0 of 0 arvostelua

Pahoittelemme, ei arvosteluja, jotka vastaavat nykyisiä valintojasi

Mihin ongelmiin kurssista saa apua?

Kurssi on tarkoitettu jokaiselle kissaomistajalle, joka haluaa ymmärtää kissaansa paremmin ja tulla sen kanssa toimeen paremmin. Kurssilta saa kattavat perustiedot kissan käyttäytymisen ymmärtämiseen ja kissan tyytyväisyyden lisäämiseen monin eri tavoin.

Kenelle kurssi sopii?

Kurssi sopii jokaiselle kissanomistajalle perustietopaketiksi. Kurssi sopii erityisen hyvin ihmisille, jotka haluavat pohtia syitä kissan käyttäytymisen taustalla ja panostaa kissan hyvinvointiin. Kurssi sopii kaikenikäisille kissoille; sekä rotukissoille, että löytökissoille ja kotikissoille.

Mitä kurssilla opitaan?

Kurssilla opitaan kissojen hyvinvoinnista ja virikkeiden vaikutuksesta kissan hyvinvointiin. Lisäksi kurssi sisältää laajat kokonaisuudet kissan sosiaalisuudesta ja kissojen välisistä suhteista, kissalähtöisistä hoitotoimista ja lääkinnästä sekä kissojen kouluttamisesta virikemielessä.

Kurssin kouluttaja

Kurssin kouluttaja on Jaana Pohjola MSc, BSc. Jaanalla on vankka kokemus kissanomistajien auttamisesta erilaisissa ongelmatilanteissa.

Käytännönasioita kurssista

Kun ostat kurssin, saat materiaalin heti käyttöösi ja se jää myös pysyvästi käyttöön, joten voit palata uudelleen eri aihealueiden pariin.

Miksi tulla Jaanan oppiin?

Tyytyväinen kissa, onnellinen omistaja -superkurssi

kissa

Kissan virikkeet ja elämänlaatu

kissa hyökkää

Kissan sosiaalisuus ja kotiuttaminen

kissa ja voikukat

Kissan hoitotoimet ja lääkintä

kissakaveri

Kissan kouluttaminen ja temppujen opettaminen

kissa on ihmisen sylissä

Kysy kouluttajalta