Tyytyväinen koira, onnellinen omistaja -kurssi

Tyytyväinen koira, onnellinen omistaja -kurssissa pääset joka maanantai zoom-tapaamiseen eläinten käyttäytymisneuvoja Jaana Pohjolan kanssa! Tapaamisissa treenataan, opitaan ja keskustellaan vaihtelevista teemoista. Aiheina esimerkiksi hihnalenkkeilyn haasteet ja omaehtoinen käsittely. Voit myös kysyä neuvoa lemmikkisi tilanteeseen liittyen.

Saat maanantaitapaamisista lisäksi tallenteen jälkikäteen, jos ajankohta ei jonain viikkona sovi tai haluat muuten kerrata asioita. Maanantaitapaamiset jatkuvat kesäkuun 2024 loppuun asti, sen jälkeen materiaali jää käyttöösi!

Kurssiin kuuluu myös valtavan laaja ja monipuolinen tietopakettikokonaisuus koiran käyttäytymiseen, hyvinvointiin ja kouluttamiseen liittyen! Materiaali sisältää taustatietoa, käytönnön ohjeita ja treeni-ideoita kattavasti koiran elämään ja erilaisiin ongelmatilanteisiin.

119 €

0,0
Perustuu 0 arvosteluihin
5 tähteä
0%
4 tähteä
0%
3 tähteä
0%
2 tähteä
0%
1 tähti
0%
0 of 0 arvostelua

Pahoittelemme, ei arvosteluja, jotka vastaavat nykyisiä valintojasi

Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat päästä keskustelemaan ja treenaamaan viikoittain yhden Suomen kokeneimman ja koulutetuimman eläinalan ammattilaisen sekä samanhenkisten koiranomistajien kanssa.

Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat oppia ymmärtämään koiran käyttäytymistä syvemmin, ja jotka kaipaavat uusia ideoita haastaviin tilanteisiin.

Koiran aito motivaatio, omaehtoisuus, valinnanvapaus ja hallinnantunne ovat kurssin keskeisiä arvoja.

Kurssin kouluttaja

Kurssin kouluttaja on eläinten käytösneuvoja Jaana Pohjola (MSc, BSc, AmO). Jaana on paljon enemmän kuin koiran kouluttaja! Hänellä on yliopistotutkinto eläinten käyttäytymistieteistä sekä yli 13 vuoden käytännön kokemus erilaisista koirien käyttäytymishaasteista. Jaana on kehittänyt ainutlaatuisen Kysytään koiralta®️-menetelmän, jota hän hyödyntää tälläkin kurssilla. Jaana on saanut paljon kiitos syyllistämättömästä lähestymistavastaan ja loppumattomasta uusien ideoiden pankistaan.

Verkkokurssi, johon kuuluu kouluttajan taustatuki

Viikoittaisten zoom-tapaamisten lisäksi kurssiin sisältyy pääsy suljettuun Facebook-ryhmään.

Käytännönasioita kurssista

Viikoittaiset maanantaitapaamiset järjestetään klo 18-19 zoom-etäyhteydellä. Ostettuasi kurssin pääset osallistumaan heti seuraavaan maanantaitapaamiseen! Saat suoraan myös laajan materiaalikokonaisuuden käyttöösi. Materiaali on käytössäsi vuoden 2024 kesäkuuhun asti.

Miksi tulla Jaanan oppiin?

Tyytyväinen koira, onnellinen omistaja -kurssi

Koiran hyvinvointi ja aikabudjetti

saksanpaimenkoira pihalla

Koiran virikkeet ja palautuminen

saksanpaimenkoira vahtii pihaa

Koiran koulutusvinkit

koira läähättää

Koiran käyttäytymisongelmat

Maanantailuennot ja jäsentapahtumat