Ymmärrä reaktiivista koiraa – luentotallenne

Mistä koiran reaktiivisuudessa on kyse? On tärkeää tunnistaa mitä koiran reaktiivisuuden taustalla on, jotta voi toimia koiran edun mukaisesti ja tuke koiraa parhaalla mahdollisella tavalla.

19 €

0,0
Perustuu 0 arvosteluihin
5 tähteä
0%
4 tähteä
0%
3 tähteä
0%
2 tähteä
0%
1 tähti
0%
0 of 0 arvostelua

Pahoittelemme, ei arvosteluja, jotka vastaavat nykyisiä valintojasi

Mihin ongelmiin luennolta saa apua?

Luennolta saa apua reaktiivisen koiran ymmärtämiseen – kun oppii ymmärtämään, mikä koriaa motivoi kun se on reaktiivinen, oppii samalla huomioimaan koiran tarpeet paremmin.

Kenelle luento sopii? 

Luento soveltuu kaikille reaktiivisten koirien omistajille, jotka haluavat ymmärtää koiran käyttäytymistä syvällisemmin ja ovat kiinnostuneita syistä koiran toiminnan taustalla. Luento sopii kaiken ikäisille rescue-koirille ja kaikenrotuisille koirille.

Mitä luennolla opitaan?

Luennolla käsitellään syitä koiran reaktiivisen toiminnan, kuten remmirähjäämisen tai ihmisiä kohti hyökkimisen taustalla. Luennon jälkeen osaat ymmärtää koiraa entistä paremmin ja tätä kautta voit myös auttaa koiraa paremmin.

Luennoitsija

Luennoitsija on eläinten käyttäytymisneuvoja Jaana Pohjola (MSc, BSc), jolla on vahva kokemus monenlaisten koiraongelmien liittyvien ongelmien ratkomisesta.

Käytännön toteutus

Kun ostat luentotallenteen, pääset katsomaan sen eläinkoulutus.fi-sivustolta ostohetkellä luomillasi tunnuksilla. Luento pysyy käytössäsi pysyvästi, joten voit kuunnella sen useita kertoja halutessasi. Luentotallenne on katsottavissa heti oston jälkeen.

Miksi tulla Jaanan oppiin?

Ymmärrä reaktiivista koiraa – luentotallenne