Ammattilaisille

Tarjoan koulutuspalveluita, oppilaitoksille, koirakouluille, järjestöille, yhdistyksille, seuroille sekä muille ammattilaisille. Kouluttamisen lisäksi minulla on vahva osaaminen lajityypillisistä tarpeista ja virikkeistä, joten koulutuksissani huomioidaan aina eläimen kokonaisvaltainen hyvinvointi.

Osaamisellani on vankka akateeminen pohja ja kaiken opettamani takana on tutkittu tieto.

Eläinkoulutus.fi -sivuston jäsenyys

Tarvitsetko ammatissasi uusinta tietoa harraste- tai lemmikkieläinten kouluttamisesta ja hyvinvoinnista? Liittymällä Eläinkoulutus.fi -sivuston jäseneksi saat käyttöösi tietopankin ja lisämateriaalit, joiden avulla voit kehittyä entistä paremmin eläinten tarpeet huomioivaksi ammattilaiseksi.

Eläinten käytösneuvonta

Työskenteletkö ammatissa, jossa harraste- ja lemmikkieläinten käytöshäiriöt aiheuttavat päänvaivaa niin sinulle kuin eläinten omistajille? Minulla on pitkä kokemus yhteistyöstä esimerkiksi eläinlääkärien kanssa eläinten käytöshäiriöiden hoitamisessa. Ota yhteyttä, jos tarvitset työssäsi asiantuntija-apua käytösongelmien purkamiseen.

Luennot

Järjestän luentoja eläinten hyvinvoinnista ja kouluttamisesta erilaisille ryhmille. Luennoin mielelläni erityisesti eläinten lajinomaisen käytöksen huomioimisesta kouluttamisessa sekä eläimen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

Yksittäiset oppitunnit ja opintokokonaisuudet

Tarvitaanko oppilaitoksessasi eläinalan asiantuntijaa kertomaan jostakin erityisaiheesta? Minulla on ammatillisen opettajan pätevyys ja toimiminen oppilaitosmaailmassa on minulle tuttua jo entuudestaan. Tulen mielelläni pitämään joko yksittäisiä tunteja tai pidempiä opintokokonaisuuksia.

Koulutuspäivät

Oletko työpaikkasi tai yhdistyksesi koulutusvastaava? Toimitpa sitten koirakoulussa, hevosalan yrittäjänä, trimmaamossa tai eläinlääkärin vastaanotolla, autan mielelläni sinua järjestämään mielenkiintoisia ja ajankohtaisia koulutuksia.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin aloitetaan yhdessä onnistuneen koulutuspäivän suunnittelu!

YHTEYDENOTTOLOMAKE