Koulutuspäivät ja luennot

Oppilaitoksille

Koulutan eläinalan oppilaitoksissa monipuolisesti kouluttamiseen, käyttäytymiseen ja hyvinvointiin liittyen. Lempiaiheitani ovat hevosten turvallinen lastaaminen, hevosten käsittely ja hyvinvointi, koirien käytösongelmat ja ajankäytön hallinta sekä kissojen käytösongelmat, käyttäytyminen ja käsittely. Olen opettanut eläintenhoitajia parin vuoden ajan ammatillisen koulutuksen puolella ja minulla on ammatillisen opettajan pätevyys (AmO). Kysy yksittäisiä tunteja, teemapäiviä tai pidempiä koulutuskokonaisuuksia!

Koirakouluille

Toteutan monipuolisia koulutuksia yhteistyössä koirakoulujen kanssa. Jos haluat laajentaa kurssivalikoimaasi tai järjestää asiakkaillesi luentoja tai koulutuspäiviä, ota yhteyttä! Ohjaan erityisen mielelläni hihnakursseja ja reaktiivisten koirien ryhmiä. Olen kehittänyt oman hihnakurssikonseptin, jolla on saatu erinomaisia tuloksia reaktiivisten koirien kanssa!

Järjestöille, yhdistyksille ja seuroille

Ratsastusseuroille ja koira- ja kissayhdistyksille tarjoan koulutuspäiviä ja luentoja. Voimme yhdistää luennon ja käytännön harjoitukset tai pitää käytännön demon, tehdään kuten te toivotte! Eläinsuojeluyhdistysten kanssa olen tehnyt mittavaa yhteistyötä jo pitkään.

Muille ammattilaisille

Koulutan eläintenhoitajia klinikoilla, eläinkaupoissa, trimmaamoissa ja hoitoloissa! Suunnitellaan yhdessä teidän työyhteisölle sopiva koulutus, niin voitte päivittää tiiminnne osaamista.

Hinnasto
(sisältää matkakulut ja alv 24%)

Kahden tunnin luento tai demoPuolen päivän kurssiKoko päivän kurssi
Päijät-Häme ja Kymenlaakso300 €350 €580 €