Ammattilaisille

Tarjoan koulutuspalveluita, oppilaitoksille, koirakouluille, järjestöille, yhdistyksille, seuroille sekä muille ammattilaisille. Kouluttamisen lisäksi minulla on vahva osaaminen lajityypillisistä tarpeista ja virikkeistä, joten koulutuksissani huomioidaan aina eläimen kokonaisvaltainen hyvinvointi.

Osaamisellani on vankka akateeminen pohja ja kaiken opettamani takana on tutkittu tieto.

Eläinkoulutus.fi -sivuston jäsenyys

Tarvitsetko ammatissasi uusinta tietoa harraste- tai lemmikkieläinten kouluttamisesta ja hyvinvoinnista? Liittymällä Eläinkoulutus.fi -sivuston jäseneksi saat käyttöösi tietopankin ja lisämateriaalit, joiden avulla voit kehittyä entistä paremmin eläinten tarpeet huomioivaksi ammattilaiseksi.

Jäsenyyden hinta 9e/kk. Liity nyt!

Eläinten käytösneuvonta

Työskenteletkö ammatissa, jossa harraste- ja lemmikkieläinten käytöshäiriöt aiheuttavat päänvaivaa niin sinulle kuin eläinten omistajille? Minulla on pitkä kokemus yhteistyöstä esimerkiksi eläinlääkärien kanssa eläinten käytöshäiriöiden hoitamisessa. Ota yhteyttä, jos tarvitset työssäsi asiantuntija-apua käytösongelmien purkamiseen.

Luennot

Järjestän luentoja eläinten hyvinvoinnista ja kouluttamisesta erilaisille ryhmille. Luennoin mielelläni erityisesti eläinten lajinomaisen käytöksen huomioimisesta kouluttamisessa sekä eläimen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

Yksittäiset oppitunnit ja opintokokonaisuudet

Tarvitaanko oppilaitoksessasi eläinalan asiantuntijaa kertomaan jostakin erityisaiheesta? Minulla on ammatillisen opettajan pätevyys ja toimiminen oppilaitosmaailmassa on minulle tuttua jo entuudestaan. Tulen mielelläni pitämään joko yksittäisiä tunteja tai pidempiä opintokokonaisuuksia.

Koulutuspäivät

Oletko työpaikkasi tai yhdistyksesi koulutusvastaava? Toimitpa sitten koirakoulussa, hevosalan yrittäjänä, trimmaamossa tai eläinlääkärin vastaanotolla, autan mielelläni sinua järjestämään mielenkiintoisia ja ajankohtaisia koulutuksia.

Esimerkkejä järjestämistäni koulutuksista

Koirien hihnakurssit & reaktiivisten koirien kouluttaminen
Koirien käytösongelmat ja ajankäytön hallinta
Kissojen käytösongelmat, käyttäytyminen ja käsittely
Hevosten turvallinen käsittely ja hyvinvointi

Koulutuspaketit

Räätälöin kaikki koulutukseni aina tilaajan tarpeiden mukaan. Voimme aloittaa koulutuksen suunnittelun täysin sinun ideoidesi pohjalta tai voit valita tarpeisiisi sopivimman valmiista koulutuskokonaisuuksistani.

Tällä hetkellä tarjoan seuraavia valmiita koulutuspaketteja:

Kysytään koiralta – kolme koulutuspäivää

Omaehtoisuus, valinnan vapaus, hallinnan tunne ja aito motivaatio ovat tärkeitä näkökulmia kouluttamisessa. Kysytään koiralta-koulutuspäivissä opetellaan antamaan koirallekin ääni kysymällä siltä erilaisia asioita.

Kysy lisää sähköpostilla!

Koirien hihnavalmennus ja PopUp-hihnatreenit

Jaanan koulutusmenetelmät ovat positiivisia ja eläimen persoonan huomioonottavia. Voimme koko perhe lämpimästi suositella Jaanan kursseja kaikille.

Tyytyväinen koira – onnellinen omistaja – pitkä kurssi


Haluatko tarjota asiakkaillesi mahdollisuuden syventää osaamista koirien käyttäytymisestä? Tyytyväinen koira – onnellinen omistaja -kurssin seitsemän lähiopetuspäivän aikana syvennetään osallistujien tietämystä koirien kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja sen huomioimisesta arkipäivässä sekä koiran luonnollisten taipumusten hyödyntämisestä kouluttamisessa.

Jaanan opit ovat hyvin käytännönläheisiä ja helposti sisäistettäviä.

Lue lisää!

Koiran aggressiivinen käyttäytyminen – käytännönläheinen luentosarja

Aggressiivisuus on yksi yleisimmistä syistä ottaa yhteyttä eläinten käytösneuvojaan. Koira voi käyttäytyä aggressiivisesti omistajaa, vierasta ihmistä, toista koiraa tai muuta eläintä kohtaan. Aggressiivisuus on koiralle lajityypillistä toimintaa, ja koiralla on usein jokin syy hyökätä. Puremisen taustalla on monia tekijöitä, joista osaan voi vaikuttaa arkipäiväisillä toimilla. Sujuva arki koiran kanssa muodostuu siitä, että perheen ihmiset tuntevat koiran tavat ja koira tuntee perheen ihmisten tavat. Ennakoitavuus ja johdonmukaisuus ovat tärkeitä seikkoja sekä ihmisille että koirille ja kahden lajin sopuisa elämä yhteisen katon alla vaatii opettelua.

Koulutuspäivien aikana keskustellaan ja demokoirien avulla käydään läpi sitä, millä tavoilla erilaisiin tilanteisiin voi suhtautua ja vaikuttaa. Luentosarja sopii kaikille koiranomistajille sekä koirien parissa työskenteleville!

Lue lisää!

Harrastuskoiran motivaatio & mieletila

Harrastuskoiran kiihtymys ja sijaistoiminnot

Harrastuskoiran tukitaidot ja häiriötreenit

Tyytyväinen kotikoira – luentosarja

Tyytyväinen kotikoira – sujuva arki koiran kanssa

1. Koiran kanssa kotona – sujuva arki
2. Koiran kanssa kylillä – hihnassakulkemisen avaintaidot
3. Koira yksin kotona – kouluttaminen ja ongelmien ennaltaehkäisy
4. Tyytyväinen kotikoira – ongelmatilanteiden ratkominen

Laumadynamiikka ja koirienväliset suhteet

Koirien välille voi syntyä kahnausta ja riitaa ja silloin tarvitaan usein monia erilaisia tukitoimia. Luennolla käydään läpi miten koirien välistä rauhaa kannattaa ylläpitää ja miten riitatilanteita voi ehkäistä ja hoitaa.

Kysytään hevoselta -luennot

Miten ja miksi hevosen mielipide kannattaa ottaa huomioon? Kun opit kysymään hevoselta, saat todennäköisesti kestäviä tuloksia nopeasti – olipa tavoitteesi mikä tahansa.

Ratsun turva- ja tukitaidot

Mitä ratsuhevosen kannattaa osata, jotta sen käsittely ja ratsastaminen olisi mahdollisimman turvallista? Ratsun turva- ja tukitaidot-koulutuksessa käydään läpi, mitä kaikkea voit opettaa hevoselle turvallisuudesta ja millä yksinkertaisilla keinoilla.

Hevosten lastauskoulutus

Lastaustilanteet ovat usein jännittäviä niin hevosille kuin ihmisillekin. Haasteita on monia ja niiden haitallisuusaste vaihtelee vakavasta vaaratilanteesta kevyeen harmitukseen.
Järjestämällä koulutuksen lastauksesta autat hevosten kanssa työskenteleviä välttämään pahimmat karikot lastaustilanteessa ja lisäät työtilanteiden turvallisuutta niin hevosille kuin ihmisillekin.

Hevosten lastauskoulutus perustuu vuonna 2011 Portsmouthin yliopistolle tekemääni kandidaatin tutkintoon. Koulutuksen aikana käydään läpi turvallisen lastaamisen periaatteet, mitkä tekijät vaikuttavat hevosen käytökseen lastaustilanteessa sekä miten tehdä lastaamisesta hevoselle mahdollisimman luonnollinen tilanne.
Kehittämässäni lastausmenetelmässä yhdistyvät kriittisesti analysoidut tutkimustulokset sekä käytännön kokemukset. Kurssiin on mahdollista liittää käytännön harjoittelua riippuen järjestävästä tahosta ja paikasta.

Tyytyväinen kissa -luentosarja

Mitä kissa mahtaa ajatella? Kissanystävien luentosarjalla käydään läpi kissan luontaista käytöstä ja millaisia vaikutusmahdollisuuksia ihmisellä siihen on. Luentosarja sopii erinomaisesti esimerkiksi yhdistysten tai järjestöjen ohjelmiin.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin aloitetaan yhdessä onnistuneen koulutuspäivän suunnittelu!

Hinnasto
(sisältää matkakulut ja alv 24%)

 Kahden tunnin luento tai demoPuolen päivän kurssiKoko päivän kurssi
Päijät-Häme ja Kymenlaakso300 €430 €670 €
Uusimaa ja Kanta-Häme350 €480 €720 €
Muu SuomiKysy sähköpostilla!

YHTEYDENOTTOLOMAKE