Koiran koulutus koskettaa jokaista koiranomistajaa

Etsitkö luotettavaa ja tehokasta tapaa parantaa koirasi käytöstä? Koiran koulutus tarjoaa ratkaisun haasteisiin, joita voi ilmetä arkipäiväisessä yhteiselossa nelijalkaisen ystäväsi kanssa. Oli kyse sitten pentukoulutuksesta, tottelevaisuuskoulutuksesta tai ongelmakäyttäytymisen korjaamisesta, ammattitaitoinen koiran kouluttaja voi auttaa.

Koiran koulutuksen avulla voit vahvistaa suhdettasi koiraan ja parantaa sen sosiaalisia taitoja. Oikeanlaisen koulutuksen avulla opetat koirallesi tärkeitä perustaitoja, kuten hihnassa kulkemista, vieraiden tervehtimistä ja muita tärkeitä arjen taitoja. Lisäksi koulutuksen avulla voit korjata ei-toivottuja käytösmalleja, kuten haukkumista, repimistä ja aggressiivisuutta.

Kokonaisvaltainen koiran koulutus huomioi yksilölliset tarpeet ja persoonallisuuden, jotta saavutetaan parhaat tulokset. Koiran koulutus onnistuu parhaiten kotona, ja voit kouluttaa koiraasi helposti monipuolisten verkkokurssien ohjeilla. 

Panosta koiran koulutukseen ja nauti harmonisemmasta yhteiselosta karvaisen ystäväsi kanssa!

Koiran kouluttaja Jaana Pohjola

Koiran koulutus on hyvän kasvattamista

Nykyisin ei pidetä enää oleellisena sitä, että koiraa rankaistaan jos se toimii väärin. Tämä kuluttaa turhaan energiaa ja saa usein aikaan negatiivisen kierteen koiran ja omistajan välille. Koiran koulutus  tarkoittaa sitä, että koiralle opetetaan miten eri tilanteissa tulee toimia ja palkitaan koiraa kun se näin toimii. Palkitsemiseen perustuva koiran kouluttaminen lähtee siitä, että käytetään sellaisia palkkioita, joita koira todella arvostaa. Tällöin koiran kouluttaminen on helppoa ja vaivatonta. 

Koiran koulutus alkaa jo kasvattajan luona

Koiran kouluttamista on skin, että koiraa valmistellaan elämää varten. Kasvattajan luona koiranpentua sosiaalistetaan eli totutetaan pennun ehdoilla ja mielekkäällä tavalla erilaisiin arkipäivän asioihin, tilanteisiin ja tapahtumiin. Kun kasvattaja on aloittanut sosiaalistamistyön hyvin, siitä on pennunomistajan helppoa jatkaa kun pentu tulee kotiin. 

Koiran kouluttaminen on siis paljon muutakin kuin erilaisten temppujen opettamista. Kouluttaminen on koiran valmistelemista mahdollisimman mielekästä elämää varten. 

Voiko eri-ikäisiä koiria kouluttaa?

Vanha myytti väittää, että vanha koira ei opi uusia temppuja. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa, vaan kertoo siitä, että koirat rakastavat rutiineja kuten ihmisetkin. Vanhakin koira oppii uusia temppuja ja toimintamalleja, kun löydetään koiran motivaatio ja tavat opettaa. Koskaan ei ole liian myöhäistä alkaa opettaa koiralle tarpeellisia taitoja arkea varten.

Kouluta koiraasi kotona verkkokurssien avulla

Verkkokursseillamme opit kouluttamaan koiraasi kotona ilman, että sinun tarvitsee lähteä mihinkään kurssia varten. Valikoimastamme löytyy kursseja erilaisiin arkipäivän haasteisiin koiran kanssa sekä luentotallenteita, jotka antavat tietoa koiran eri käyttäytymismalleista. 

Ongelmia lenkillä?
Remmirähinää, vetämistä, haukkumista
Hihnakurssit
Koiranpennulle
Pureminen, hihnakäytös, sosiaalistaminen, perustaidot
Pentukurssit
Murrosikäiselle
Kun koira repii ja puree lenkillä
Demonikohtaukset hallintaan -verkkokurssi
Puhelinpalvelu
Eläinten käytösneuvoja Jaana Pohjola auttaa käytösongelmien ratkaisemisessa
Varaa aika
Kouluttajille
Ammatillista täydennyskoulutusta
Ammattilaisille
Previous slide
Next slide

Meille on myönnetty avainlippu

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä.  Merkin myöntämisen ensisijaisena kriteerinä on aina se, että tuotteen on oltava valmistettu tai palvelun tuotettu Suomessa.