Demonikohtaukset hallintaan -verkkokurssi

Kun nuori koira alkaa lenkillä hyppiä taluttajaa vasten, purra hihnaa ja roikkua lahkeissa ja takinhihoissa, on kyseessä hyvin todennäköisesti demonikohtaus. Demonikohtaukset hallintaan-kurssilla käydään läpi syitä kohtausten taustalla sekä konkreettisia toimintamalleja, joilla kohtauksia voi helpottaa.

Demonikohtaukset ovat tyypillisiä nuorille koirille, ja niistä kärsivät erityisen paljon noutajat ja muut isommat koirat. Kyse on usein siitä, että koira on fyysisesti suuri, mutta mieleltään vielä pentu. Demonikohtaukset voivat olla niin rajuja, että suhde koiraan on vaarassa. Kyse demonikohtauksissa on siitä, että koiralla herää monenlaisia tunteita lenkin aikana, joita se ei osaa tai kykene käsittelemään tai hillitsemään.

Tämän kurssin käytyäsi osaat lopettaa taistelun koiraasi vastaan ja sinun ei enää tarvitse miettiä manaajalle soittamista. Kurssin opeilla autat demonikoiraasi käsittelemään tunteitaan rakentavalla tavalla ja pian revityt vaatteet ja mustelmat käsissä ovat pysyvästi historiaa. 

Oikeasti itkin kun kuuntelin kurssia. Luulin olevani ainoa maailmassa jolla oli tälläinen koira. Kun tilanne oli pahimmoilleen ja yritin kysellä kaikilta tutuilta, ja kasvattajalta, niin kukaan ei tunnistanut tilannetta. Yritin saada apua myös koirakouluttajilta mutta heillä ei ollut aikaa tai eivät vastanneet yhteydenottopyyntöihin. Olin aivan yksin ja syytin kaikesta itseäni. Harmittaa, että n vuosi meni koiran kanssa huonoissa fiiliksissä. Kumpa olisin törmännyt tähän vuosi sitten ja saanut tietää, että tää on yleistä. Tätä ilosanomaa ja kurssia yritän nyt toitottaa kaikkialla, ettei kukaan jäisi niin yksin kuin minä noissa tilanteissa.

49 €

Mihin ongelmiin kurssista saa apua?

Kurssista saa apua nuoren aikuisen koiran demonikohtauksiin, eli vaatteissa roikkumiseen, hihnan puremiseen ja rajuun vasten hyppimiseen. Kurssi auttaa ymmärtämään koiran näkökulmaa ja puuttumaan kohtauksiin jo ennakolta.

Kenelle kurssi sopii? 

Kurssista on erityisesti hyötyä koirille, jotka lenkillä purevat hihnaa, hyppivät taluttajaa vasten ja hyökkäilevät taluttajaa päin. Kurssi sopii nuorille, kaiken rotuisille ja kokoisille koirille, olivatpa ne harrastuskoiria tai kotikoiria. 

Kurssi sopii koirille, joilla on ongelmia toisten koirien kohtaamisissa tai jotka kiihtyvät lenkin aikana syystä tai toisesta. Mitään taitovaatimuksia ei kurssilla ole. Kurssi on suunnattu erityisesti sellaisille koiranomistajille, joita kiinnostaa ymmärtää koiran toimintaa syvällisesti ja toimia koiraa kohtaan ystävällisellä otteella.

Mitä kurssilla opitaan?

Kurssilla käydään läpi demonikohtauksia monelta kannalta sekä niihin vaikuttavia taustatekijöitä, kuten: 

  • koiran palkitseminen ja palautuminen lenkillä
  • mistä demonikohtauksissa on kyse? 
  • Miten koiran palautuminen ja lepo vaikuttaa demonikohtauksiin? 
  • Mitä koiran kanssa voi harjoitella, jotta kohtauksia ei tulisi? 

Kurssi sisältää kolme luentoa ja kaksi käytännön harjoitusvideota: 

  • Luento koiran palkitsemisesta ja palautumisesta lenkillä
  • Luento demonikohtauksista ja niiden hoidosta
  • Luento koiran levosta ja palautumisesta
  • Treenivideo: kolme kontaktiharjoitusta
  • Treenivideo: vinkit lenkillä riehumiseen

Kurssin kouluttaja

Kurssin kouluttaja on Jaana Pohjola. Jaanalla on kolmentoista vuoden kokemus haastavien koirien kouluttamisesta ja koiranomistajien auttamisesta koiralähtöisin menetelmin. 

Verkkokurssi, johon kuuluu kouluttajan taustatuki

Saat verkkokurssimateriaalin heti käyttöösi ja voit alkaa suorittaa sitä omassa tahdissasi. Jos tarvitset lisäapua, voit kysyä neuvoa kouluttajalta kurssin whatsapp-ryhmässä.

Käytännönasioita kurssista

Kurssin voit suorittaa itsenäisesti kuuntelemalla luentotallenteet ja katsomalla kurssin videot. Kurssin materiaalit ovat eläinkoulutus.fi-sivustolla heti oston jälkeen katsottavissa. Materiaali jää pysyvästi käyttöösi – pääset katsomaan sitä tunnuksilla, jotka oston yhteydessä itsellesi luot. Kurssin suorittamiseen tarvitsee vain nettiyhteyden. Materiaalit ovat videomuodossa.

Miksi tulla Jaanan oppiin?