Demonikohtaukset hallintaan -verkkokurssi

Kun nuori koira sekoaa lenkillä, puree hihnaa, hyppii taluttajaa vasten ja roikkuu takinhihoissa, on kyseessä todennäköisesti demonikohtaus. Kohtausten lopettaminen tuntuu mahdottomalta ja iskee epätoivo. Demonikohtaukset voivat olla niin rajuja, että suhde koiraan on vaarassa.

Tällä Demonikohtaukset hallintaan -verkkokurssilla käydään läpi syitä sekoamiskohtausten taustalla sekä konkreettisia toimintamalleja, joilla kohtauksia voi ennaltaehkäistä ja helpottaa.

Demonikohtaukset ovat tyypillisiä nuorille koirille, ja niistä kärsivät erityisen paljon noutajat ja muut isommat koirat. Kyse on usein siitä, että koira on fyysisesti suuri, mutta mieleltään vielä pentu. Koiralla herää  lenkin aikana monenlaisia tunteita, joita se ei osaa tai kykene käsittelemään tai hillitsemään, joten ne porkautuvat riivattuna räjähtäen ulos.

Tämän kurssin käytyäsi osaat lopettaa taistelun koiraasi vastaan ja sinun ei enää tarvitse miettiä manaajalle soittamista. Kurssin opeilla autat demonikoiraasi käsittelemään tunteitaan rakentavalla tavalla kohtausten ennaltaehkäisemiseksi ja tarvittaessa katkaisemaan kohtaukset hyvällä. Pian revityt vaatteet ja mustelmat käsissäsi ovat pysyvästi historiaa! 

Oikeasti itkin kun kuuntelin kurssia. Luulin olevani ainoa maailmassa, jolla oli tälläinen koira. Kun tilanne oli pahimmoilleen ja yritin kysellä kaikilta tutuilta, ja kasvattajalta, niin kukaan ei tunnistanut tilannetta. Yritin saada apua myös koirakouluttajilta, mutta tuloksetta. Olin aivan yksin ja syytin kaikesta itseäni. Harmittaa, että n. vuosi meni koiran kanssa huonoissa fiiliksissä. Kumpa olisin törmännyt tähän aiemmin. Tätä ilosanomaa ja kurssia yritän nyt toitottaa kaikkialla, ettei kukaan jäisi niin yksin kuin minä noissa tilanteissa!

99 €

0,0
Perustuu 0 arvosteluihin
5 tähteä
0%
4 tähteä
0%
3 tähteä
0%
2 tähteä
0%
1 tähti
0%
0 of 0 arvostelua

Pahoittelemme, ei arvosteluja, jotka vastaavat nykyisiä valintojasi

Mihin ongelmiin kurssista saa apua?

Kurssista saa apua nuoren aikuisen koiran demonikohtauksiin, eli kun koira puree hihnaa, roikkuu vaatteissa ja hyppii rajusti taluttajaa vasten. Kurssi auttaa ymmärtämään koiran näkökulmaa ja puuttumaan kohtauksiin rakentavasti jo ennakolta.

Laajemmin nuoren koiran haasteisiin (pelkoihin, merkkailuun, remmirähjäämiseen, luoksetulon heikentymiseen jne.) paneutuu Koiran murrosiän ongelmat -verkkokurssi.

Kenelle kurssi sopii? 

Kurssista on hyötyä sellaisissa tapauksissa, kun koira kiihtyy lenkillä silmittömästi, puree hihnaa, hyppii tai hyökkäilee taluttajaa päin. Mitään taitovaatimuksia ei kurssilla ole. Kurssi sopii kaiken rotuisille ja kokoisille nuorille koirille.

Kurssi on suunnattu erityisesti sellaisille koiranomistajille, joita kiinnostaa ymmärtää koiran toimintaa syvällisesti ja toimia koiraa kohtaan ystävällisellä otteella. Valitse tämä kurssi, jos arvomaailmaasi ei sovi kovien otteiden käyttö ja ymmärrät, että tiedon kasvattamisen ja ongelmatilanteiden ennaltaehkäisyn kautta tuloksia tulee tehokkaammin, pysyvämmin ja ennen kaikkea niin, ettei kallisarvoinen suhde koiraasi vaarannu. 

Mitä kurssilla opitaan?

Kurssilla käydään läpi demonikohtauksia monelta eri kantilta, niihin vaikuttavia taustatekijöitä ja ratkaisuja:

 • Mistä demonikohtauksissa on kyse?
 • Mistä demonikohtaukset johtuvat?
 • Mihin tekijöihin vaikuttamalla demonikohtauksia voi ennaltaehkäistä?
 • Miten koiran palautuminen ja lepo vaikuttavat demonikohtauksiin? 
 • Mitä koiran kanssa voi harjoitella, jotta kohtauksia ei tulisi?
 • Mitä demonikohtauksen aikana voi tehdä? 

Kurssi sisältää kattavan taustamateriaalin, kolme luentoa ja kaksi käytännön harjoitusvideota: 

 • Luento koiran palkitsemisesta ja palautumisesta lenkillä
 • Luento demonikohtauksista ja niiden hoidosta
 • Luento koiran levosta ja palautumisesta
 • Treenivideo: kolme kontaktiharjoitusta
 • Treenivideo: vinkit lenkillä riehumiseen

Kurssin kouluttaja

Kurssin kouluttaja on Jaana Pohjola, eläinten käytösneuvoja (MSc) ja ongelmakoirakouluttaja. Jaanalla on yliopistotason koulutus ja pitkä käytännön kokemus haastavien koirien kouluttamisesta – etenkin hihnakäytöshaasteiden parista jo vuodesta 2010 lähtien. Vahva tiedepohja, koiralähtöiset menetelmät, syyllistämättömyys, kokonaisvaltaisuus, käytännönläheisyys ja myös omistajan voimavaroista huolehtiminen ovat kulmakiviä tälläkin Jaanan kurssilla.

Verkkokurssi, johon kuuluu kouluttajan taustatuki

Saat verkkokurssimateriaalin heti käyttöösi ja voit alkaa suorittaa sitä omassa tahdissasi. Jos tarvitset lisäapua, voit kysyä neuvoa kouluttajalta kurssin whatsapp-ryhmässä. Lämminhenkisestä ryhmästä saat myös ymmärtävää vertaistukea.

Käytännönasioita kurssista

Kyseessä on verkkokurssi eli voit osallistua asuinpaikastasi riippumatta! Voit suorittaa kurssin itsenäisesti lukemalla taustamateriaalit, kuuntelemalla luentotallenteet ja katsomalla kurssin videot. Kurssin materiaalit ovat eläinkoulutus.fi-sivustolla heti oston jälkeen katsottavissasi. Materiaali jää pysyvästi käyttöösi – pääset katsomaan sitä tunnuksilla, jotka oston yhteydessä itsellesi luot. Kurssin suorittamiseen tarvitsee vain nettiyhteyden.

Miksi tulla Jaanan oppiin?

Demonikohtaukset hallintaan -verkkokurssi

Johdanto ja esittely