Kissojen virikkeet – luentotallenne

Miten kissan saa pysymään tyytyväisenä ja aktiivisena? Miten eri tavoilla kissaa voi ja kannattaa aktivoida? Jos haluat kokonaiskäsityksen ja laajan näkökulman siitä, mitä virikkeet ovat ja miten niitä käytetään kissojen kanssa, tämä luento on sinulle.

39 €

5,0
Perustuu 1:n tarkasteluun
5 tähteä
100
100%
4 tähteä
0%
3 tähteä
0%
2 tähteä
0%
1 tähti
0%
1-1 of 1 review

Mihin ongelmiin luennosta saa apua?

Luennolla käydään läpi erilaisia virikkeitä ja niiden käyttöä. Voit kuunnella luennon ennaltaehkäisevästi ja saat siitä apua, jos sinulla on stressioireista kärsivä kissa.

Kenelle luento sopii?

Luento sopii kaikille kissan käyttäytymisestä kiinnostuneille sekä kissan stressioireden kanssa kamppaileville henkilöille. Luennolta saa vinkkejä sekä aktiivisen että aran kisan virikkeisiin.

Mitä luennolla opitaan?

Luennolla käydään läpi, mitä virikkeet ovat ja miten niitä käytetään kissan stressinhallinnassa ja kissan hyvinvoinnin lisäämisessä. Opit käyttämään virikkeitä niin, että ne hyödyttävät juuri sinun kissaasi parhaalla tavalla.

Luennoitsija

Luennoitsija Jaana Pohjola on työskennellyt kissanmistajien apuna jo vuodesta 2010 asti. Erityistä kokemusta hänellä on kissojen välisistä suhteista ja kissojen stressinhallinnasta.

Käytännönasioita

Saat kurssin materiaalin heti käyttöösi ja se pysyy käytössäsi, joten voit palata katsomaan luennon uudelleen.

Miksi tulla Jaanan oppiin?

Kissojen virikkeet – luentotallenne

Kissojen virikkeet – luento