Koira rähjää karvat pystyssä toisille koirille? Verkkokurssi toisiin koiriin voimakkaasti reagoiville koirille

Onko sinulla koira, joka murisee, haukkuu karvat pystyssä ja hyökkäilee kohti muita koiria? Onko koirastasi kehkeytynyt remmirähjä, jota on vaikea pidellä toisia koiria kohdatessa? 

Mikäli koirasi räyhää esimerkiksi samaa sukupuolta oleville koirille tai tietynlaisille koirille, kuten isoille mustille koirille, tämä kurssi on sinulle sopiva. Tästä kurssista on hyötyä myös, mikäli koirasi rähjää kotikadulla ja kodin lähellä enemmän kuin muualla, tai jos koirasi pörhistelee ja uhoaa muille. 

Koirille räyhääminen voi alkaa täysin yllättäen, mikä voi aiheuttaa omistajalle huolta ja pelkoa. On täysin normaalia, että koira alkaa räyhätä muille, kun se tulee murrosikään. Räyhäämisen alkaminen ei tarkoita, että koiralla pitäisi olla huonoja kokemuksia muista koirista. 

Koiriin reagoivan koiran kanssa lenkkeily tuntuu joskus rasittavalta, kun saa väistellä ja ninjailla pitkin puskia. Väistely on hyvä idea, mutta se ei yksinään riitä helpottamaan tilannetta. Lisäksi tulisi pystyä kasvattamaan koiran turvallisuuden kokemusta ja hallinnan tunnetta. 

Tällä verkkokurssilla saat kansantajuiset ohjeet ja yksinkertaisen periaatteen remmirähjäämisen poisopettamiseen. Samoja periaatteita voit soveltaa niin arjessa kuin harrastuksissakin.

79 €

0,0
Perustuu 0 arvosteluihin
5 tähteä
0%
4 tähteä
0%
3 tähteä
0%
2 tähteä
0%
1 tähti
0%
0 of 0 arvostelua

Pahoittelemme, ei arvosteluja, jotka vastaavat nykyisiä valintojasi

Mihin ongelmiin kurssista saa apua?

Kurssi on suunniteltu avuksi sellaisille koirille, jotka reagoivat voimakkaasti pelolla muihin koiriin lenkillä tai harrastuksissa. Pelolla reagoiva koira on usein kiihtynyt, nostaa karvoja pystyyn ja räyhää voimakkaasti.

Kurssilla opetellaan perustekniikka, jota voi hyödyntää kaikissa tilanteissa koiria kohtaan reaktiivisen koiran kanssa. 

Jos tuntuu, että olet taistellut jo vuosia remmirähjän kanssa saamatta konkreettista apua, tämä kurssi sopii sinulle. Kurssin sisältö on kansantajuisesti selitetty ja perusteltu, ymmärrettävä ja helposti toteutettava. Muista aihetta käsittelevistä kursseista tämä eroaa siten, että sinun on opittava kuuntelemaan koiraasi, jotta voit edistyä. Tällä kurssilla ei opeteta koirallesi vain sitä, miten käyttäydytään, vaan saatte molemmat työkaluja ymmärtää toisianne paremmin ja toimia yhdessä tiiminä. Toisin sanoen kurssi tarjoaa sinulle eväät ja ohjeet, mutta koirasi määrittää, mistä lähdette liikkeelle ja miten etenette. 

Kenelle kurssi sopii?

Kurssi sopii jokaiselle koiranomistajalle, joka haluaa auttaa koiraansa pääsemään pysyvästi yli remmiräyhästä toisia koiria kohtaan. Kurssi sopii sellaisille koiranomistajille, jotka ovat kokeilleet jo monia keinoja remmirähjään ja myös sellaisille, joille ilmiö on uusi. 

Kurssi sopii erityisen hyvin sellaisille koiranomistajille, jotka ovat kiinnostuneita ratkomaan asioita kestävällä tavalla ja koiran ehdoilla.

Mitä opit kurssilla?

Kurssilta saa perusteellisen ymmärryksen siitä, miten koiraa kannattaa valmentaa toisten koirien kohtaamistilanteisiin. Opit kurssilla periaatteen, jota voi soveltaa kaikkiin niihin tilanteisiin, joissa koiran toimintaa motivoi pelko. Toisin sanoen kurssin anti on hyvin kokonaisvaltainen! Kurssi on täsmätuote, joka on suunniteltu varta vasten koiran voimakkaaseen pelosta kumpuavaan reagointiin toisia koiria kohtaan.

Kurssin kouluttaja

Kurssin kouluttaja on eläinten käyttäytymistieteen maisteri Jaana Pohjola, joka on kehittänyt Kysytään koiralta®️ ja Tyytyväinen lenkkikaveri -konseptit. Jaanalla on pitkä, yli kolmentoista vuoden kokemus erityisesti haastavista koirista ja hihnaongelmien ratkomisesta.

Käytännönasioita kurssista

Kurssin materiaalit ovat video- ja tekstimuodossa. Saat materiaalit heti oston jälkeen käyttöösi. Kurssin materiaali jää pysyvästi käyttöön, joten voit palata siihen uudestaan. 

Kurssi suoritetaan itsenäisesti verkossa. Kaikki materiaali on tallenteina sivustolla.

Miksi tulla Jaanan oppiin?

Koira rähjää karvat pystyssä toisille koirille? Verkkokurssi toisiin koiriin voimakkaasti reagoiville koirille